AudiA földalatti magyar hiphop egyik keresztapja, Faktor lebombázott minket egy adag kiadatlan zenével

urbanplayer.hu :: De amúgy nem csak minket, hanem az univerzumot, hiszen az egész gönc már hallgatható a Spotify-on! (A nyitóképen Faktor a balon, valamikor a múlt századból.) Mindez ugye azért nem kismihály, mert Faktor arról nevezetes, hogy ő szolgáltatta a füstösen dzsesszes bíteket egy raklapnyi magyar underground MC-nek, Bankoséktól kezdve Funktasztikusig, meg hát ugye Firma és Idő Urai (a himnusz megvan még, ugye?) alaptag, mondjunk még valamit? Esetleg még annyit, hogy ha New Yorkban nő fel, akkor Q-Tip könyörögne neki alapokért, ha meg nyugaton, akkor talán már Madlibbel túrná a lemezeket. Ez itt tehát két évtizedre visszamenőleg kiadatlan Faktor trekkek gyűjteménye. Minderről egyébként onnan tudunk, mert ránkírt az BP JUKE brigádból ismerhető KHMTGZ, hogy csináltak egy kiadót Dirty East Audio néven, ami mögött ott áll még Faktor, a Sör és Fűből YMYLYT, Drilladeltoro (DDT), Purple (Elevated), és majd adogatnak ki itt ilyen-olyan dolgokat. Itt lehet odafigyelni rájuk!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Az Audi 2019-es évfordulós naptárja

autoszektor.hu :: A 2019-es évfordulós naptár digitális kiadványában az Audi Tradition információkkal szolgál az Audi történetének legkiemelkedőbb járműveiről, rekordjairól és a márka mérföldköveiről. Az idei évben több, mint két tucat jubileumi dátum szerepel a vállalat naptárjában.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Történelmi emlékhely lett a szegedi Auditórium Maximum

bama.hu :: Az egyetemisták és oktatóik itt fogalmazták meg a forradalmat előkészítő követeléseiket.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Audi Hungaria: végzett a duális felsőfokú képzés első évfolyama

autoszektor.hu :: Végzett az AUDI Hungaria Zrt. és a Széchenyi István Egyetem 2015-ben alapított duális egyetemi képzéséhez először csatlakozó négy hallgató. Ez alkalomból a négykarikás vállalatnál köszöntötték a végzősöket, akik járműmérnöki BSc szakon szereztek oklevelet, és a jövőben a nagyvállalat kötelékében maradnak. 

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Győri Audi - Végzett a duális felsőfokú képzés első évfolyama

kisalfold.hu :: Végzett az AUDI Hungaria Zrt. és a Széchenyi István Egyetem 2015-ben alapított duális egyetemi képzéséhez először csatlakozó négy hallgató. Ez alkalomból a négykarikás vállalatnál köszöntötték a végzősöket, akik járműmérnöki BSc szakon szereztek oklevelet, és a jövőben a nagyvállalat kötelékében maradnak.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Megleshettük az Audi jövőjét

autoszektor.hu :: Az Audi szisztematikus és átfogó programmal folytatja modelloffenzíváját az elektromos autók terén. A 2018-as évet záró pénzügyi beszámoló előestéjén a márka négy olyan tisztán elektromos meghajtású járművet mutatottbe be, amelyeknek meghatározzák a négy karika jövőjét.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Lediplomázott a győri Audi első négy duális hallgatója

autopro.hu :: Végzett az Audi Hungaria Zrt. és a Széchenyi István Egyetem 2015-ben alapított duális egyetemi képzéséhez először csatlakozó négy hallgató. Ez alkalomból a négykarikás vállalatnál köszöntötték a végzősöket, akik járműmérnöki BSc szakon szereztek oklevelet, és a jövőben a nagyvállalat kötelékében maradnak.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Így sztrájkol a magyar - lista az Auditól a Hankookig

napi.hu :: Általános sztrájk ugyan nem volt, de a januári Audi-sztrájkot követően több gyárban is sikeres munkabeszüntetést szerveztek a szakszervezetek. Csokorba szedtük a munkavállalók akciót Győrtől Miskolcig.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Német köztévé: három ok, az Audi, a BMW és a Mercedes miatt nem zárták ki Orbánékat

merce.hu :: Orbán az európai fasiszták hetének a keretében mutatták be, majd beszéltek a Juncker-és Brüsszel ellenes plakátkampányról, és a kormány menekültellenes politikájáról is.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


MENETPRÓBA - Audi e-tron és új Audi Q3

formula.hu :: 170 km-t tettünk meg az új, tisztán elektromos hajtású e-tronnal és a vadonatúj Q3-mal, az Audi Magyarország szervezésében. Katartikus élményekkel gazdagodtunk.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Az Audi nagy küzdelemben a Formula E bajnoki címéért

autoszektor.hu :: A Formula E sorozat izgalmasabb, mint eddig bármikor korábban. Az első öt versenyt ugyanis öt különböző pilóta nyerte, a bajnokság jelenlegi első négy helyezettjét pedig mindössze három pont választja el egymástól. Az Audi versenyzője, Lucas di Grassi pedig az élmezőny sűrűjében, a harmadik helyen áll jelenleg. Március 23-án szombaton a sorozat most először látogat a kínai turistaparadicsomnak számító Sanya városába.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Könnyen ellophatók ezek az autók

vezess.hu :: Évek óta szajkózzák a szakértők, hogy a kulcs nélküli nyitási és indítási rendszerek (intelligens kulcsok, kártyakulcsok, stb.) nagyon könnyen kijátszhatók, és ezért nem nyújtanak kellő védelmet a tolvajok ellen. Úgy tűnik, az autógyártók elkezdtek odafigyelni, mert a brit Thatcham Research biztosítási kutató szervezet legújabb tesztjén négy típus is kiváló eredményt ért el. Az Audi e-tron, a Jaguar XE, a Land Rover Evoque és a Mercedes B-osztály egyaránt magas szintű lopásvédelmet biztosít. Sajnos továbbra is többségben vannak azok az autók, amik nem jelentenek problémát a tolvajoknak. A Thatcham elvileg öt szinten (kiváló, jó, alapvető, gyenge, elfogadhatatlan) értékelte volna a védelmi rendszerek képességeit, ám a tesztben szereplő további hét autó az átlagos szintet sem ütötte meg: a Ford Mondeo, a Hyundai Nexo, a Kia ProCeed, a Lexus UX, a Toyota Corolla Hybrid és a Porsche Macan gyenge minősítést kapott. A szakértők szerint, amennyiben ezeknek az autóknak a kulcs nélküli nyitási

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Így néz ki és szól az Audi 2019-es DTM-motorja

formula.hu :: Parc Fermé: Így néz ki és szól az Audi 2019-es DTM-motorja

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Kevesebb prémiumot kapnak az idén a német autógyárak dolgozói

autoszektor.hu :: Az előző évinél alacsonyabb nyereség miatt kevesebb, de így sem kevés prémiumot kapnak a BMW, Daimler és Audi német autógyárak dolgozói a 2018-as eredmény után.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Három autó ütközött a 88-as úton Vát és Sárvár között (Frissítve)

vaol.hu :: Az Audi mögött haladó Peugeot vezetője ezt későn vette észre, és bár fékezett és a kormányt is elrántotta, az Audi bal hátuljának ütközött.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Három autó ütközött a belvárosban Szombathelyen

vaol.hu :: A két jármű összeütközött, az Audi az Opelt egy a kereszteződésben várakozó Fiat tanulóautónak lökte.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Aranyeső audis tanulóknak

jarmuipar.hu :: A Budapesten megrendezett Szakma Sztár verseny döntőjéről négy arany- és egy bronzéremmel tértek haza az Audi Hungaria és partneriskolái duális szakképzésében tanuló diákok. Az autógyártó, a karosszérialakatos, az alternatív gépjárműhajtási technikus és az automatikai technikus szakmákban volt aranyeső, a diákok így a szakma kiváló tanulója címet szerezték meg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett megmérettetésen.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A MOL átadta az első ultragyorstöltőt Budapesten

formula.hu :: Új korszak kezdődött a hazai elektromobilitásban azzal, hogy a MOL budapesti Nagyszőllős utcai töltőállomásán megnyílt a hazánkban első ultragyors töltőoszlop, mely még a magyarországi piacon legfejlettebb technológiával rendelkező, Audi e-Tron nagy teljesítményű 95 kWH-s akkumulátorát is képes lenne akár fél óra alatt teljes mértékben feltölteni.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Kitalálja, melyik autógyár adott hárommillió forint prémiumot?

autopro.hu :: Az előző évinél alacsonyabb nyereség miatt kevesebb, de így sem kevés prémiumot kapnak a BMW, Daimler és Audi német autógyárak dolgozói a 2018-as eredmény után.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Hivatalos: itt a Porsche Cayenne Coupé

hvg.hu :: A zuffenhauseni gyártó leleplezte az Audi Q8, a BMW X6 és a Mercedes GLE Coupé riválisának szánt legújabb modelljét.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Ennyi prémiumot fizetnek dolgozóiknak a német autógyárak

adozona.hu :: Az előző évinél alacsonyabb nyereség miatt kevesebb, de így sem kevés prémiumot kapnak a BMW, Daimler és Audi német autógyárak dolgozói a 2018-as eredmény után.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Kevesebb pénzt kapnak az autógyárak dolgozói

vezess.hu :: A legmagasabb prémiumot a BMW 81 ezer németországi alkalmazottja kapja: a szakmunkások 9175 eurót (2,8 millió forint), szemben a 2017-es eredmény után tavaly fizetett 9455 euróval. A Daimler 130 ezer alkalmazottja 4965 eurót (1,5 millió forint) kap kézhez az idén a tavalyi 5700 euró után. Az Audi ingolstadti és neckarsulmi üzemeiben a szakmunkások prémiuma 1100 euróra (350 ezer forint) csökken az idén a tavalyi 3630 euróról.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


3 millió forintnál is több jutalmat kapnak az autógyár dolgozói

jarmuipar.hu :: Az előző évinél alacsonyabb nyereség miatt kevesebb, de így sem kevés prémiumot kapnak a BMW, Daimler és Audi német autógyárak dolgozói a 2018-as eredmény után.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Két literből 610 lóerőt hoz ki az Audi

totalcar.hu :: A DTM-ben változnak a szabályok, az idei évben már négyhengeres turbómotorokkal állnak rajthoz a korábbi V8-asok helyett. Az Audi most ehhez készített egy új motort: a kétliteres sornégyesből 610 lóerőt sikerült kihozni, pedig komoly fogyasztás-korlátozást is tartalmaz a szabályzat.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook