FiatVárosrészi központot álmodtak Balatonfűzfőnek

veol.hu :: Fiatal építészmérnökök készítettek látványterveket egy új turisztikai központról. Az elképzeléseket fórumon mutatták be a napokban a közösségi házban.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Vajdasági fiatalok 24 óra leforgása alatt írnak színdarabot

contextus.hu :: Fiatalok írnak drámát a Vajdaságban.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ahol műveltség uralkodik, ott nincs esélye a műveletlenségnek - Fiatal tehetségek mutatkoznak be a kormányhivatalban

delmagyar.hu :: Különleges tárlattal ünnepli a magyar kultúrát a Csongrád Megyei Kormányhivatal, melynek épületében radnótis diákok alkotásaiból nyílt tárlat. Juhász Tünde kormánymegbízott szerint a kiállítási anyag jó példa arra, hogyan őrizhetjük meg modern eszközökkel a kulturális értékeinket.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Fiatal gazdák. Nagyító alatt a víz, a gázolaj és az adózás buktatói

agrotrend.hu :: A rendezvénysorozat a fiatal gazdálkodók legaktuálisabb kérdésekben való tájékoztatását tűzte ki célul.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Csodálatos élmény volt - reakciók a dánok elleni vereség után

sport365.hu :: Fiatalok értékeltek.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Az összefogásban bíznak a tüntetők

propeller.hu :: Az összefogás szükségességét és az állampolgári jogokért való felelősségteljes kiállás fontosságát hangsúlyozták a munka törvénykönyve módosítása ellen szervezett budapesti tüntetés szónokai szombaton a Várkert Bazárnál. A Fiatalok a Demokráciáért nevű civil szervezet és a Magyar Szakszervezeti Szövetség Ifjúsági Tagozata rendezvényén elsőként felszólaló Kiss Nikoletta, az ifjúsági tagozat vezetője arról beszélt, hogy fiatal dolgozókért és leendő munkavállalókért vonultak az utcára, mert mint mondta nem szeretnének olyan országban élni, ahol az emberek ki vannak szolgáltatva a munkáltatónak és, ahol a bérek nem biztosítják a megélhetést. Kiemelte, közösen kell tenni a tisztességes bérért, munkafeltételekért, valamint a rugalmas nyugdíjrendszerért. Szerinte a munka törvénykönyve nem...

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Generációváltás a mezőgazdaságban: előtérben a fiatal gazdák

hellovidek.hu :: Mintegy 10 millió forintból szervez szakmai programokat együttműködésben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (Agrya) a fiatal gazdák és az agrár-szakképzésben és -felsőoktásban tanulók számára - mondta Győrffy Balázs, a NAK elnöke.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Álljon le az ország - tüntetések a rabszolgatörvény ellen

hirklikk.hu :: A munka törvénykönyvének módosítása ellen tüntetnek Budapesten. A szervezők a Fiatalok a Demokráciáért nevű civil szervezet és a Magyar Szakszervezeti Szövetség Ifjúsági Tagozata, az országos tüntetéssorozat részeként Álljon le az ország - Budapest - blokád címmel hirdették meg az eseményt.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Budapesten is tüntetnek a rabszolgatörvény és a kormány ellen

propeller.hu :: A munka törvénykönyvének módosítása, avagy a rabszolgatörvény ellen tüntetnek Budapesten, a tiltakozók több irányból vonulnak a Clark Ádám tér felé, ahol a tervek szerint beszédek hangzanak el. A szervezők a Fiatalok a Demokráciáért nevű civil szervezet és a Magyar Szakszervezeti Szövetség Ifjúsági Tagozata, az országos tüntetéssorozat részeként Álljon le az ország Budapest blokád címmel hirdették meg az eseményt. A tömegben látni lehetett több magyar és európai uniós, valamint egy Árpád-sávos zászlót is. A menetet egy "Elegünk van" feliratú molinóval vezették fel. A tüntetők az Oktogontól hangos sípolással, dudálással, szirénázással vonultak. A Mérce közvetítése: A demonstrálók egy másik csoportja a Szabadság híd pesti hídfőjétől indult a hídon és a budai alsó rakparton...

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Betonpattanás nagy lehetőségekkel, avagy a piacot meghódító kis Fiat

feol.hu :: 47 évvel ezelőtt, 1972-ben leplezték le Torinóban a Fiat új üdvöskéjét, a 126-ot. A Fiat 500 utódjának szánt kisautó 594 köbcentis, 23 lóerős motorjával hódította meg a piacot, melyet aztán a lengyelek tökéletesítettek.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Fiatalkorban is ellenőrizni kellene a koleszterinszintet

webbeteg.hu :: Akinek már fiatalkorában emelkedett valamelyik vérzsírértéke (LDL-, VLDL- vagy összkoleszterin vagy triglicerid), annak feltétlenül kezelésre van szüksége. Az évek során ugyanis összeadódnak azok a károsodások, amelyeket a vérzsírok érfalban történő lerakódásai okoznak.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Nibali: Engem a kerékpársport terelt a helyes útra

eurosport.hosszabbitas.hu :: Fiatalság, család, győzelmek és az idei év. Interjú Vincenzo Nibalival.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Fiatalokat díjaztak a teljesítményükért

teol.hu :: Tizenegy sportoló kapott ajándékcsomagot Tamásiban egész éves kiváló teljesítményéért, ösztönzésként a további jó szereplésekhez.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Három Agrya-projekt népszerűsíti a kistelepülési életformát

agrarszektor.hu :: ?Vidéki élet, fiatalok vidéken? elnevezésű programcsomagot indít az Agrya - Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége. A kezdeményezések között a "Vesd bele magad"!, a "Virtuális Falu" és a "Vidék Kaland" program szerepel. Mindhárom kezdeményezés más-más célcsoportot szólít meg, de céljuk a hagyományos kistelepülési életforma támogatása, illetve népszerűsítése.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Vidéki élet, fiatalok vidéken

magyarmezogazdasag.hu :: Az Agrya Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége tevékenységében az agrár szakmai érdekképviselet mellett kiemelkedően fontos a gazdák munkájának és a vidéki életformának a bemutatása, népszerűsítése. 2019-ben egy három pályázatból álló programcsomagot indít útjára, melynek legfőbb szempontja az agrárvilág bemutatása és a mezőgazdasági munka megkedveltetése a fiatal generációval.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Fontos a fiatalok szerepvállalásának erősítése az agráriumban

agroforum.hu :: A fiatalok szerepvállalása az agráriumban nélkülözhetetlen az ágazat jövője tekintetében, éppen ezért fontos, hogy a gazdák munkájának és a vidéki életformának a bemutatása, népszerűsítése kellő hangsúlyt kapjon mondta Viski József, az Agrárminisztérium vidékfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége budapesti rendezvényén.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Itt az új Fiat Tipo Sport: Lehelletnyi Ferrari életérzés a széles közönségnek

hvg.hu :: Az olasz gyártó megvadította egy picit népszerű elérhető árú modelljének a külcsínjét, mutatjuk a végeredményt.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Fiatalnak lenni kibírhatatlan - Billie Eilish 2019 legnagyobb popsztárja lesz

glamour.hu :: A szomorú pop új vadhajtása

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Több ezres tüntetés Brüsszelben

infostart.hu :: Fiatalok vonultak az utcára.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ismét itt a Vidéki élet, fiatalok vidéken program 

orientpress.hu :: A fiatalok szerepvállalása az agráriumban nélkülözhetetlen az ágazat jövője tekintetében, éppen ezért fontos, hogy a gazdák munkájának és a vidéki életformának a bemutatása, népszerűsítése kellő hangsúlyt kapjon mondta Viski József, az Agrárminisztérium vidékfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége budapesti rendezvényén.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Vidéki élet - fiataloknak. Pályázható programok nem csak kicsiknek

azuzlet.hu :: Vidéki élet, fiatalok a vidéken elnevezéssel indítja programcsomagját a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (Agrya), amely 16 millió forintból valósul meg, többek között az Agrárminisztérium (AM) és az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) támogatásával - jelentették be a program szervezői budapesti sajtótájékoztatójukon.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Fiatalok vidéken: így segítik az új generáció boldogulását

hellovidek.hu :: A Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége Agrya partnereivel, támogatóival együttműködve elindítja a Vidék élet, fiatalok vidéken programcsomagot. Ebben három program kapott helyet. Így a Vesd bele magad! Program, amely kisgyerekes családoknak elérhető szemléletformáló vetőmag osztási akció, a Vidék Kaland Program, amelyen keresztül városi fiatalok ismerkedhetnek meg a gazdák mindennapjaival, munkájával és a Virtuális Falu Program, amely kistelepülési ifjúsági közösségek tevékenységéhez ad támogatást. A programcsomag elindítását az EMMI és az AM adott anyagi támogatással, az Agrármarketing Centrum szakmai támogatással segíti.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Fiatal énekesnő Liu Shaolin Sándor új szerelme - fotó

propeller.hu :: Liu Shaolin Sándor újra szerelmes: egy fiatal énekesnő az új párja. A bejegyzés megtekintése az Instagramon Liu Shaolin (@shaolinliu) által megosztott bejegyzés, Nov 11., 2018, időpont: 6:37 (PST időzóna szerint) Péterffy Lili már a hollandiai Eb-n is ott szurkolt Liu Shaolin Sándornak, az erről készült videót pedig a gyorskorcsolyázó az alábbi szöveggel tette ki közösségi oldalára: Az én kicsi szurkolóm Péterffy Lili az X-Faktorban vált ismertté, Alföldi Róbert mentoráltja volt. A bejegyzés megtekintése az Instagramon Péterffy Lili (@peterffylili) által megosztott bejegyzés, Szept 27., 2018, időpont: 10:49 (PDT időzóna szerint) A Ripost megkérdezte Liu Shaolint, hogy szeretne-e beszélni...

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Becsukták a kazincbarcikai és sajókazai ingatlanok rémét

borsodihir.hu :: Fiatalkorú.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook