HondaÚj márkanéven dobják piacra a Honda villanyautóját

automotor.hu :: A kocsi átrajzolt orra rejti az elektromos töltő csatlakozót.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Hondára váltás látványos előrelépés lesz?

formula.hu :: Max Verstappen úgy gondolja, már egyedül a motorváltástól is erősebb lesz jövőre a Red Bull. 2019-től ugyanis Honda-motorokat használnak a bikák, ettől látható előrelépést vár a holland.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Dani Pedrosa Legendává vált

formula.hu :: Utolsó versenyét teljesíti Valenciában a Repsol Honda spanyolja, aki a csütörtöki sajtótájékoztató előtt ünnepélyes keretek között került be a halhatatlanok közé.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Honda turbója még erősebb lehet

formula.hu :: A japán gyártó idén jól láthatóan fejlődési pályára lépett, erről az útról pedig nem is akarnak lelépni. Még szorosabbra fűzik a szálakat egy, a turbókat fejlesztő céggel, ez további javulást hozhat.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Honda Kínába menekült Trump háborúja miatt

index.hu :: A japán gyártó eddig Amerikából exportálta Kínába a luxusautóit, a kereskedelmi háború miatt ez már nem éri meg.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Ugyanazt az autót árulják majd Fiat, Honda, Mitsubishi és Toyota néven

totalcar.hu :: A kínai Guangzhou Autóról, és a Trumpchi márkáról épp csak tudomást szerezhetett az európai közönség az idei Párizsi Autószalonon, ám van egy modelljük, a GS4, amely hamarosan négy nagy nemzetközi autómárkánál is felbukkanhat. Mindez annak köszönhető, hogy Kínában az elektromos és hibrid modellek eladásától tették függővé a többi autó lehetséges maximális eladásait, a GS4 pedig elég népszerű.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ezek a legkevésbé megbízható autómárkák

vezess.hu :: Az elmúlt egy évben hány meghibásodással találkozott 2000 után gyártott autójában: erre az egyszerű kérdésre várt választ az amerikai központú, de globálisan tevékenykedő Consumer Reports. Tizenhét különböző kategóriába sorolva listázzák a hibákat, majd ezek alapján a CR szerkesztői összeállítják a legmegbízhatóbb modellek, illetve márkák rangsorát. A jó hír, hogy a legrosszabbak (azaz az átlag alatt teljesítők) egy tősgyökeres európai márka kivételével mind amerikaiak – a rossz, hogy közülük kettőt kívánatosként forgalmaznak az óvilágban. Hogy európai szemmel nézve is informatívabb legyen a lista, a 29 tagú mezőnyt megfelezve most a leggyengébb 15 márkát soroljuk fel – köztük bőven akadnak európai vagy nálunk is forgalmazott márkák. A 15. helyen a Honda végzett, 9 helyet zuhanva a tavalyi évről. Hatalmas szórással teljesítettek termékei, a legjobbak és a legrosszabbak között végezve, így került az átlagosok között is a legátlagosabb helyre a márka. A 16. helyen a Volkswagen, mögötte a

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ismét jól teljesít a Honda, irány a pontszerzés

formula.hu :: A legújabb fejlesztésű japán erőforrás Brazíliában is jól muzsikál, a kilencedik rajtkockából pedig egyértelműen a pontszerzés a Toro Rosso-Honda célja. Minden időjárásra igyekeznek felkészülni.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A papírforma szerint alakult a legújabb sportkompaktok gyorsulási versenye

player.hu :: Ha egyszerre több hasonló képességű új modell jelenik meg a piacon, akkor az autós újságokban rendszerint egymásnak eresztik őket. Pontosan ez történt a Top Gear magazin tesztjén a Honda Civic Type R-rel, a Hyundai i30 N-nel és a Renault Megane RS-sel.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Bámulatos a Honda origamiból készült születésnapi videója

player.hu :: Nem adja alább a Honda, ha reklámfilmről van szó, mindig kitalálnak valami újat, amivel megmutathatják, mennyi mindent gyártanak a motorkerékpártól az autókon át a sugárhajtású repülőgépig immár hetven éve.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Verstappen: Nem hazudunk a Honda teljesítményéről

formula.hu :: Nem légből kapottak a Red Bull Racing azon kijelentései, melyek szerint a Hondával akár a világbajnoki címért harcolhatnak 2019-ben – jelentette ki Max Verstappen, akinek meggyőződése, hogy az új motorbeszállítónak köszönhetően jövőre sokkal jobban fognak teljesíteni.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Verstappen: Nem kamu, hogy jövőre vb-címért megyünk a Hondával.

f1vilag.hu :: Max Verstappen állítja, a Red Bull nem hazudik, amikor azt mondja, 2019-ben a Honda motorjaival a világbajnoki címért szállhat majd harcba.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Honda ismét fejlesztett motorral próbálkozik

formula.hu :: A Toro Rosso Mexikóban egy régebbi motorvariánssal vágott neki a hétvégének, Brazíliában viszont megint jöhet a teljes gáz, a legújabb fejlesztésű erőforrást szereli az autóba a japán gyártó.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Brazíliában Senna nyert utoljára Hondával

formula.hu :: A Honda 2015-ös visszatérése óta nem sok babér termett a japán gyártónak Brazíliában, idén azonban sokat fejlődött az erőforrás, így a Toro Rossónak esélye lehet egy komoly teljesítményre Interlagosban.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Homokfutó pickup-izét épített a Honda

vezess.hu ::

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook A Red Bull-Honda jövőre a vb-címért megy

formula.hu :: A Honda érkezésével azonnal a világbajnoki címet tűzte ki a Red Bull – legalábbis Helmut Marko szerint. A csapat vezetője, Christian Horner ettől óvatosabb elvárásokat fogalmazott meg 2019-re.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Pizzát süt, hidrogént eszik a Toyota bizarr pickupját

vezess.hu :: A Honda szerint akkor jó a pickup, ha túrázhatunk vele, a Toyota viszont úgy gondolja, főzni kell vele. Vagy rajta. A márka legnagyobb pickupjából, a Tundrából kipakolták az 5,7 literes V8-as benzinmotort, és a helyére bepottyantották a Mirai üzemanyagcellás hajtásláncát. Zéró károsanyag-kibocsátással közlekedik tehát a fura pickup, bár teljesítménye és teherbírása nyilván nagyságrendekkel elmarad az eredeti kivitelétől. Ez azonban még nem volt elég a SEMA kiállításra készülő Toyotának: a platóra felszerelt egy robotizált gyorséttermet. A megrendelés felvételekor egy robotkar kinyitja a hűtőszekrény ajtaját, kiválasztja a választott típusú pizzát, majd ráhelyezi azt a futószalagra. A kemence túloldalán már készre sütve fut ki a pizza, amit egy másik robotkar megragad, hat szeletre vág, és bedobozolva nyújt át a vásárlónak. Az egész folyamat állítólag 6-7 percig tart, és a legszebb, hogy az egész robotkonyhát a hidrogén üzemanyagcellában fejlesztett elektromos áram hajtja.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Red Bullnál optimisták 2019-et illetően

formula.hu :: Dr. Helmut Marko rendkívül optimista a Red Bull 2019-es világbajnoki esélyeit illetően. Véleménye szerint a Honda jövőre már nagyon közel lesz a Ferrarihoz és a Mercedeshez.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Honda megcsinálta a világ legnagyobb kvadját

totalcar.hu :: A Las Vegas-i SEMA Show-ra számos gyártó készül látványos tanulmányokkal, de a többség nem szakad el a hagyományos tuningfogásoktól, hisz a SEMA lényegében a világ legnagyobb tuning-kiállítása. A Hondánál viszont most valami egész mást találtak ki: beöltöztettek egy pickupot kvadnak.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Kaland-pickup a Hondától

vezess.hu :: A Honda Ridgeline mindmáig egyedülálló jármű az (észak-amerikai) piacon: az önhordó szerkezetű pickup a személyautók kényelmét ötvözi a platós járművek sajátos praktikumával. Figyelembe véve, hogy Európában is viszonylag sokan használják családi járműként a pickupot, csoda, hogy mifelénk nem forgalmazzák ezt a hibrid jószágot. Mivel azonban nem kapható, marad az irigykedés – mostantól duplán, hiszen a Honda Ridgeline Adventure Lifestyle koncepciója igazi kalandorjárgányt varázsolt az aszfaltra termett kisteherautóból. Egy, a Hondákra szakosodott gyártó, a JSport Performance bevonásával készült el. A futóművet első és hátsó fenékvédő lemezek, terepabroncsok és robusztus keréktárcsák, valamint hasmagasság-állítás teszi terepképessé; a tetőre új csomagtartó rendszert szereltek, a platón pedig egy csomagszállító és -rendező szerkezet kapott helyet. A tetőcsomagtartón egy Honda EU2200i áramfejlesztő biztosítja a fogyasztók energiaellátását a vadonban, a platóra kerültek a sárból való

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Mexikóban is kiemelkedett a Ferrari-motor

formula.hu :: Austin után a magasan fekvő Mexikóvárosban is a Ferrari-motorok uralták a legjobb végsebességek listáját. A Honda és a Renault egy szinten, a McLarenek azonban komoly hátrányban.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Hibátlan Honda, újabb pontszerzés az utolsó helyről

formula.hu :: A Toro Rosso elégedetten távozhat Mexikóból is, a magaslati levegőben sem akadt gondja a Hondának, Pierre Gasly az utolsó kockából is pontot szerzett, a gumikezelés is rendben volt.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Meglehetett volna a Q3 a Toro Rossónak

formula.hu :: Biztatóan fut a Toro Rosso-Honda Mexikóvárosban is, a biztató péntek után szombaton is jól ment az autó, ám Brendon Hartley kulcspillanatban elszúrta gyors körét, így maradt a 14. hely.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Toro Rosso: A Honda jobb, mint vártuk

formula.hu :: Sokkal több műszaki problémára számított a Toro Rosso a Honda idei motorjától – árulta el Franz Tost. A sok-sok rajtbüntetés nem fest valós képet a japán erőforrás megbízhatóságáról.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook