HyundaiSivatagból a hóba: Loeb már a Hyundai WRC-t teszteli - videó

formula.hu :: Parc Fermé: Sivatagból a hóba: Loeb már a Hyundai WRC-t teszteli - videó

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Szeptemberben debütál a nagyobb akkus Hyundai IONIQ

e-cars.hu :: A méltán népszerű IONIQ család idén frissül!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Tekintélyes amerikai díjat nyert a Hyundai Kona és a Kona Electric

autoszektor.hu :: A 2019-es Hyundai Kona és KonaElectric CUV modellek együtt nyerték el A2019-es év Észak-Amerikai Szabadidőautója díjat az Év Észak-Amerikai Autója, Szabadidőautója és Teherautója autóipari média bírálóbizottságának döntése alapján. Ez az első alkalom, hogy egy Hyundai CUV modell nyert Az Év Szabadidőautója kategóriában. A CUV kategória nyertesét minden évben az Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon jelentik be - írja a cégcsoport közleménye.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Tekintélyes díjat nyert a Hyundai Kona Electric

e-cars.hu :: A Hyundai Kona Electric CUV a tekintélyes „A 2019-es év Észak-Amerikai Szabadidőautója™” díj jutalmazottjai

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Megérkezett az új Hyundai Ioniq

hvg.hu :: A környezettudatos termékcsalád tagjai frissített designt és modernizált technikát vonultatnak fel.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Kiszabadítja, de közben leamortizálja Hyundai-át a lopóautó fogságából - videó

autoblog.hu :: Idegesítő lehet látni, ahogy autónkat épp egy lopóautóra teszik fel, mert valami nem volt rendben a papírjaival. Egy orosz férfi nem is tudott mit kezdeni a helyzettel, ezért úgy döntött, bármi áron visszaszerzi Hyundai-át. Győzött, de milyen áron?

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Okosabb lett a Hyundai Ioniq

automotor.hu :: Dél-Koreában szerver alapú hangfelismerés is van.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Megújult a Hyundai Ioniq

vezess.hu :: Félidejéhez ért, és ennek megfelelően apróbb frissítésen esett át a Hyundai Ioniq hibrid és konnektoros hibrid kivitele (az elektromos modell később kerül sorra.) Minden modell alapáron megkapja a Hyundai SmartSense technológiát, amely autonóm vészfékrendszert, sávban tartó rendszert és egyéb vezetőtámogató funkciókat kínál, valamint riaszt, ha a sofőr elbóbiskolna. Fontos újdonság, hogy a fékenergiát visszanyerő rendszer mostantól több fokozatban szabályozható. A visszatáplálás mértéke a kormány mögött elhelyezett fülekkel állítható. Új az opciós, 10,25 colos multimédiás, navigációs képernyő, amely okostelefon-integrációt és Hyundai LIVE szolgáltatásokat is tartalmaz. Áttervezték a klímavezérlő kapcsolókat is. Az Ioniq megkapta a Hyundai klasszikus kaszkád hűtőmaszkját, újak a lökhárítók elöl és hátul. Teljesen új rajzolatot kaptak a LED-es első és hátsó fények, valamint három új árnyalat jelent meg a karosszériaszínek kínálatában. A világon elsőként az új Ioniq 'zöldzóna üzemmódot'

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Michelisz nagy kihívásokra számít az idei WTCR-szezonban

ma.hu :: Csapaton belül és a teljes mezőnyt tekintve is nagy kihívásként tekint a túraautó-világkupa (WTCR) idei szezonjára Michelisz Norbert, a Hyundai magyar versenyzője, aki tavaly az összetett pontverseny negyedik helyén végzett.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Michelisz nagy kihívásokra számít az idei szezonban

bama.hu :: Csapaton belül és a teljes mezőnyt tekintve is nagy kihívásként tekint a túraautó-világkupa (WTCR) idei szezonjára Michelisz Norbert, a Hyundai magyar versenyzője, aki tavaly az összetett pontverseny negyedik helyén végzett.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Csak kevés épül az ultra-dögös TCR Hyundai-ból

eurosport.hosszabbitas.hu :: Vajon Európában is feltűnhet a brutál menő Veloster N TCR?

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ujjlenyomat-olvasóval nyitható és indítható a legújabb Hyundai

player.hu :: Nem ez az első ujjlenyomat-olvasós autó, de ez a legokosabb, amit a Hyundai mutatott be. Az új Santa Fe esetén az ajtókat nyitni és az autót elindítani is lehet az ujjlenyomatunkkal, amit sokkal biztonságosabb módszernek ígérnek.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Hyundai építette az úszó orosz LNG-terminált

jarmuipar.hu :: Kalinyingrád megyében úszó cseppfolyósított földgáz- (LNG-) fogadó és visszagázosító állomást helyeztek üzembe.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Új technológia segíti a hallássérült autósokat

vezess.hu :: Dudálás, fékcsikorgás, szirénák, kiabálás: észre sem vesszük, mennyi információt nyerünk vezetés közben hallásunkon keresztül – egészen addig, amíg meg nem fosztanak bennünket ezektől a hangoktól. A Hyundai olyan új technológia-csokrot fejlesztett ki, amely lehetővé teszi a hallássérült autóvezetőknek, hogy látás és tapintás útján érzékeljék a külvilágból, illetve az utastérből (pl. navigációs utasítások) érkező hangokat. A rendszer mesterséges intelligencia alkalmazásával azonosítja és kategorizálja a hangokat, majd az azokhoz társítható üzenetet megjeleníti a head-up kijelzőn, illetve a kormánykeréken kialakított LED-soron, vagy a kormánykerék megfelelő mértékű rezgetésével tájékoztatja azokról a vezetőt. A technológiát egy szöuli hallássérült taxis történetén keresztül népszerűsítik, illetve azt felhasználva igyekeznek felhívni a figyelmet a csökkent képességű emberek szükségleteire.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Lépegetőt mutatott be a Hyundai

formula.hu :: A Las Vegas-i innovációs kiálláson, a CES-en debütált a sétáló autó koncepciója: az UMV (Ultimate Mobility Vehicle) természeti katasztrófát esetén lenne bevethető.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook A Hyundai új, elektromos töltőt és automata parkolórendszert fejlesztett

autoszektor.hu :: A Hyundai Motor Company és a Kia Motors videón mutatta be új, vezetéknélküli elektromos autó töltő rendszerét, és automatizált parkoló-szolgáltatását (Automated Valet Parking System: AVPS).

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Hyundai Motor Group új, elektromos töltőt és automata parkolórendszert fejlesztett

autosforum.hu :: Az új rendszerben önállóan közlekednek az elektromos autók a parkolón belül, az indukciós töltők, és a parkolóhelyek között.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Az autó, ami szó szerint bármin képes átjutni

vezess.hu :: Akár katasztrófa sújtotta területekről akarunk kimenteni valakit, akár lépcsőn mennénk fel egy mozgássérült utasért, a Hyundai Elevate koncepció furcsa, de élhető megoldást kínál a problémára. A fura Hyundai lábként mozgatható, ízületes karokra szerelt kerekei maguk sem akármilyenek: agymotorjuk segítségével bármerre könnyedén forgathatók, de akár reteszelhetők is, így ténylegesen lépdelhet a jármű. Az Elevate alapját egy moduláris elektromos padlólemez adja, amelyre bármilyen karosszéria felszerelhető, a mentőtől a taxiig. A robotlábak öt tengely mentén mozgathatók, forgathatók, képesek szimulálni az emlősök és a hüllők járását is, így bármilyen helyzethez alkalmazkodnak. Terpeszteni is tud a fura Hyundai: nyomtávját akár 4,5 méteresre kinyújthatja! Ha nem kell sétálni, az Elevate leguggol, azaz normál autóként viselkedik, és akár autópályán is haladhat.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Hyundai Elevate: gurul, sétál, hegyet mászik

totalcar.hu :: A Hyundai ezúttal olyasmit ígér, amit nem egyértelmű, hogy képes lesz kivitelezni. Ám az biztos, hogy az Elevate bátor jármű-koncepció, amelyet nehéz lenne skatulyába gyömöszölni.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ez lenne a parkolás következő szintje

totalcar.hu :: Az önvezető autók melletti legerősebb érvek egyike, hogy véget vethetnek a felesleges és időt rabló keresgélésnek és rutinozásnak, ami a parkolás velejárója manapság, különösen a zsúfoltabb, városi környékeken. Erre mutat most kiváló példát a Hyundai.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Gyalogló autót épített a Hyundai

vezess.hu :: Január 7-én, hétfőn mutatkozik be a Hyundai Elevate, egy villanyautó, egy terepjáró és egy négylábú robot furcsa együttese. A járműről egyelőre semmit nem tudunk azon kívül, hogy újraértelmezi a mobilitás fogalmát. Alkotói szerint nem csak gurulni, de járni, sőt, mászni is képes: ezt nyilván a speciális, állati lábra emlékeztető, több tagból álló felfüggesztés teszi lehetővé. A hajtást minden bizonnyal elektromos agymotorok végzik; más módon igen körülményes volna eljuttatni a hajtóerőt a kerekekhez. Nem világos, hogy az Elevate (a név jelentése 'megemel' vagy 'emelkedik', ami nyilván az extrém mértékben változtatható szabad hasmagasságra utal) önmagát vezeti, tehát teljesen autonóm jármű-e, vagy sofőrrel halad – utóbbira enged következtetni a szélvédő jelenléte. Ugyanakkor egy ilyen komplex rendszer kezelése nyilván magas fokú automatizálást feltételez. A részleteket január 7-én hétfőn, a las vegasi CES szórakoztató elektronikai szakkiállításon árulja el a Hyundai.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Lábakon egyensúlyoz a Hyundai terepjárója

totalcar.hu :: Ahogy a gyáriak fogalmaznak, a lábas-kerekes terepjáró újrafogalmazza, amit a járműves közlekedésről eddig gondoltunk.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Majdnem 8000 tisztán elektromos autót adott el a Hyundai novemberben!

e-cars.hu :: Komoly növekedést könyvelhet el a Hyundai!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Loeb akár Neuville mögé is készséggel beáll

formula.hu :: Sebastien Loeb hosszú idő után a leghosszabb programját futja majd a rali-világbajnokságon, de saját elmondása szerint azzal sincs problémája, ha csapattársát, Thierry Neuville-t kell támogatnia a Hyundainál.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook