IsuzuNem kell már a Toyotának az Isuzu

autonavigator.hu :: Korábban a Toyota még be is vásárolta magát az Isuzuba, hogy közösen fejlesszenek és gyártsanak dízelmotorokat. Mivel azonban a Toyota utóbbiakról már lemondott, így most az Isuzuról is.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Szakít egymással az Isuzu és a Toyota

totalcar.hu :: Az Isuzu és a Toyota közelebbi kapcsolata még 2006-ban kezdődött, az után, hogy a General Motors kiszállt az Isuzuból. A Toyota akkor vásárolt 5,89%-os részesedést a kisebb japán cégben, és abban állapodtak meg, hogy együtt fejlesztenek dízelmotorokat a jövőben. Erre azonban egyre kevésbé van szüksége a Toyotának, legalábbis ezzel magyarázzák a részvénycsomag eladását.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Újabb szabadidőjárművet építhet a Honda

vezess.hu :: A Honda Passport a kilencvenes évek derekától az ezredforduló utáni évekig szerepelt a márka észak-amerikai kínálatában. Nálunk nem forgalmazták, de magát a modellt mégis ismertük, épp csak mifelénk Opel Frontera néven lehetett kapni: mindkettőjük az Isuzu Rodeo átcímkézett változata volt. Az Autoblog.com meg nem nevezett forrásokra hivatkozva arról számol be, hogy a Honda visszahozná a Passportot – mármint a nevet, amit egyébként a közelmúltban ismét le is védetett. Akár már idén bemutatkozhat az előtanulmány, ha valóban találnak neki helyet a piacon. Európában a HR-V és a CR-V mellett elférne egy fél, esetleg teljes számmal nagyobb szabadidőjármű a márka kínálatában, bár komoly eladásokat aligha várhatna tőle a gyár – a Kia Sorento, Hyundai Santa Fe, Ford Edge kategóriájáról beszélünk. Honda Pilot 2018 Amerikában más a helyzet. Ott a három üléssoros Pilot lefedi a felső kategóriát, viszont volna kereslet egy hasonlóan nagyméretű, de csak ötszemélyes modellre. Kérdés, hogy a

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Bárhol elmegy a vadított Isuzu pickup

autonavigator.hu :: Hozzánk sajnos nem érkezik az Isuzu még strapabíróbb büntetőgépe, az Arctic Trucks közreműködésével fejlesztett, és már 29 centi magasan ülő D-Max AT35.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Isuzu D-Max 1.9 LS teszt (2017) - Besározhatsz

autopult.hu :: Néha érdemes eltérni a megszokottaktól, néha érdemes új utakat kipróbálni, hogy szélesebbre nyíljon előttünk a világ – hasonló elvtől vezérelve léptem fel az Isuzu D-Max küszöbére, hogy aztán a majrévasba kapaszkodva, kis segítséggel foglalhassam el a teherautós vezetői pozíciót. A pickup szegmens talán egyik legőszintébben célszerszámnak vallott tagja járt nálunk, amely a személyautós jegyektől való elrugaszkodás miatt nem érdemli a besározást, a szó szoros értelmében véve azonban még kívánja is.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Az Isuzutól jön a következő Mazda pick-up

totalcar.hu :: A pick-upok piacán nem ritka, hogy egy gyártósoron több márka számára készülnek autók. A Fiat például Fullback néven forgalmazza a Mitsubishi L200 -ast, a Renault Alaskan és a Mercedes X osztály pedig egyaránt a Nissan Navara alapjain osztozik. Eddig hasonló párost alkotott a Ford és a Mazda, de ez az évtized végén megváltozik.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Nagyon bátor beltérrel sokkolt a Peugeot

totalcar.hu :: A Peugeot-nak idén sikerült városi terepjárókra tematizálnia párizsi standját. Az Isuzunál nem volt olyan erős magas has-fölény, mint amit ők összehoztak a 3008-asokkal és 5008-asokkal teleszórt placcon. Hogy teljes legyen a kép, ott volt még az új Dakar-autójuk, a 3008 DKR is.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Robusztus Isuzu durva terepre

totalcar.hu :: Az Arctic Trucks neve nem ismeretlen offroados körökben. Átlagos terepjárókat alakítanak át extrém terepen is boldoguló gépekké. Most az Isuzu D-Maxból készítettek kigyúrt változatot, amit a cég AT35-nek keresztelt.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Lenyúlták a legkisebb Range Rovert

totalcar.hu :: A Landwind márkára annak idején azzal szerzett magának kétes hírnevet, hogy elsőként exportált Európába kínai gyártású autót. Miután napvilágott látott az első törésteszt eredménye – az Isuzu Rodeo/Opel Frontera típus gyenge másolata úgy nézett ki utána, mint egy összegyűrt zsebkendő, így egyetlen további példányt sem sikerült eladni.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Újra lesz Isuzu terepjáró

totalcar.hu :: Az Isuzu az elmúlt bő egy évtizedben elsősorban a haszonjárművekre – teherautókra, autóbuszokra – koncentrált, mivel ezekből szép haszonra tehet szert a Távol-Keleten. Az egyetlen, személyautó-közeli modelljük a D-Max pick-up maradt, amelyből most egy zárt változatot is kialakítanak MU-X néven.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Európát is meghódíthatja az Isuzu MU-X

autonavigator.hu :: A D-Max platós alapjain mutatkozott be az Isuzu MU-X, azaz a márka hétüléses, komoly terepképességű szabadidő-autója.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Új magyar dízel az Opelnél

totalcar.hu :: Az Opel az utóbbi években alaposan belehúzott a dízel-fejlesztésbe, de eddig elsősorban a meglevő motorokat fejlesztgették: a Fiatos együttműködésből megmaradt 1,3, 1,9 és 2 literes, illetve az Isuzu-féle 1,7 literes blokkot. Most azonban elkészültek egy új, 1,6 literes motorral, amely az adatok alapján igazán ígéretesnek tűnik.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ha még valaki nem tudná, új az Isuzu D-Max

autonavigator.hu :: Magunk is próbáltuk már az Isuzu D-Max legfrissebb kiadását, s véleményünket a SportVerda is megkérdezte. A műsorrészlet itt, éjjel a Sport1 adásában pedig egyéb újdonságok láthatók.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Kiderült, melyik a legjobb pickup

autonavigator.hu :: A Rangert választották a Év Pickupjának, a Ford új modellje mögött másodikként az Isuzu D-Max, harmadikként a Volkswagen Amarok végzett.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Újabb EuroNCAP töréstesztek - a Volvo V40 mindent vitt

autopult.hu :: Összesen hat modellt tört össze nemrégiben az EuroNCAP, amelyek eredményeit a minap közölte a töréstesztekkel foglalkozó független szervezet. Ezúttal a kompakt kategóriából az új Audi A3, a Volvo V40 és a Kia C’eed mutatta meg tudását, mellettük pedig a Ford B-Max, az Isuzu D-Max és a Renault Clio vizsgázott, egy kivételével mind öt csillagot elérve.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Hatból öt tökéletesen biztonságos autó

totalcar.hu :: Az autógyárak jól megtanulták az EuroNCAP leckét: ma már alig fordul elő, hogy valaki ne mondaná fel hibátlanul. Ezúttal hat autó esett át a teszteken. Közülük öt, az Audi A3, a Ford B-Max, a Kia Cee'd, a Renault Clio és a Volvo V40 kapta meg az elérhető legjobb minősítést, de a hatodik, az Isuzu D-Max is négy csillagot kapott, ami egy pick-uptól nem is rossz eredmény.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Megújította a platós D-MAX pickupot az Isuzu

autonavigator.hu :: Új motorok, gazdagabb felszereltség és szélcsatornában optimalizált kasztni jellemzik a Thaiföldön gyártott pickup második generációját.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Életveszélyes kisteherautók az EuroNCAP tesztjén

totalcar.hu :: Új járműkategóriát kezdett vizsgálni a független szervezet, és háromból két autót kifejezetten gyengének talált biztonsági szempontból, a Nissan Navarát és az Isuzu D-Maxot. A három pick-up közül csupán a Mitsubishi L200-as bizonyult elfogadhatónak a törésteszteken, de ez a típus is csupán jó közepes eredményt ért el.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Az Isuzu kivonul Észak-Amerikából

totalcar.hu :: A lakosságnak szánt modellek forgalmazásának megszüntetésével az Isuzu a továbbiakban arra a területre koncentrálhat, ahol a legjobb. Teherautó- és autóbusz-gyártóként ugyanis igazán sikeres a cég, főképp Ázsiában, de a többi nagy piacon, így Észak-Amerikában is, a személyautó-dízelmotorok fejlesztése terén szerzett tapasztalataikat pedig a Toyota használja fel a jövőben.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook