JaguarNehéz helyzetben a Jaguar Land Rover

jarmuipar.hu :: Több mint tíz százalékos leépítést jelentett be a Jaguar Land Rover (JLR). A legnagyobb brit autógyártó már hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatát övező bizonytalanság, főleg a megállapodás nélküli Brexit kilátása jelentős terheket ró a cégre.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Jaguar Land Rover és a Ford több ezer ember elbocsátására készül Európában

novekedes.hu :: Komoly gondokkal küzd az Egyesült Királyság legnagyobb autógyártója: visszaesett a dízelmotorral ellátott autók kereslete és a kínai piacon sem szárnyalnak már. Amerikai vetélytársa is kénytelen csökkenteni a munkaerőfelesleget.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Közel 7000 darab Jaguar I-Pace talált gazdára 2018-ban

e-cars.hu :: Elég jól fogyott az első elektromos Jaguar, az I-Pace 2018-ban

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


2019 lehet az autóipar fekete éve

autopro.hu :: Túl sűrűn jönnek a negatív autóipari hírek, pedig még csak két hét telt el az évből, elég csak a Ford és a Jaguar Land Rover által bejelentett leépítésekre gondolni. Ráadásul még előttünk a brexit, és nagyon úgy tűnik, Kína és az Egyesült Államok is beásta magát saját lövészárkába a kereskedelmi háború globális frontján.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Jaguar megkezdte az I-Pace elektromos SUV értékesítését Oroszországban

autoszektor.hu :: Az oroszországi márkakereskedések december utolsó napjaiban megkezdték a Jaguar I-Pace elektromos SUV értékesítését jelentette be a Jaguar Land Rover Oroszország sajtóirodája. 

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Tényleg ekkora a baj a Jaguarnál?

totalcar.hu :: A Jaguar-Land Rover komoly spórolásra kényszerül, ezért is válik meg a cég 4500 főtől Nagy-Britanniában, ami a cég munkaerejének több mint a tizedrésze. A cég részéről azt mondják, a versenyképesség hosszabb távú megőrzése követeli meg ezt a lépést.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Bejelentette a 10 százalékos létszámleépítést a Jaguar Land Rover

hrportal.hu :: Több mint tíz százalékos leépítést jelentett be a Jaguar Land Rover (JLR). A legnagyobb brit autógyártó már hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatát övező bizonytalanság, főleg a megállapodás nélküli Brexit kilátása jelentős terheket ró a cégre.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Tömeges leépítés jön a Jaguar Land Rovernél

privatbankar.hu :: Kirúgnak 4500 dolgozót. A vállalat vezérigazgatója arra utalt, hogy a leépítés hátterében a Brexit-okozta bizonytalanságok állnak.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Kirúg 4500 embert a Jaguar Land Rover

mfor.hu :: A vállalat vezérigazgatója arra utalt, hogy a leépítés hátterében a Brexit-okozta bizonytalanságok állnak.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Leépítést jelentett be a Jaguar Land Rover

profitline.hu :: Több mint tíz százalékos leépítést jelentett be csütörtökön a Jaguar Land Rover (JLR). A legnagyobb brit autógyártó már hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatát övező bizonytalanság, főleg a megállapodás nélküli Brexit kilátása jelentős terheket ró a cégre.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 10 százalékos elbocsátást tervez a Jaguar

adozona.hu :: Több mint tíz százalékos leépítést jelentett be csütörtökön a Jaguar Land Rover (JLR). A legnagyobb brit autógyártó már hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatát övező bizonytalanság, főleg a megállapodás nélküli Brexit kilátása jelentős terheket ró a cégre.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Brexit: Több ezer embert bocsát el a Jaguar Land Rover

hvg.hu :: A megállapodás nélküli Brexit lehetősége komoly terheket ró a brit autógyártóra

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Leépítések lesznek a Jaguar Land Rovernél

orientpress.hu :: Több mint tíz százalékos leépítést jelentett be csütörtökön a Jaguar Land Rover (JLR). A legnagyobb brit autógyártó már hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatát övező bizonytalanság, főleg a megállapodás nélküli Brexit kilátása jelentős terheket ró a cégre.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Több ezer embert tesz az utcára a Jaguar

portfolio.hu :: Több mint tíz százalékos leépítést jelentett be csütörtökön a Jaguar Land Rover. A legnagyobb brit autógyártó már hónapokkal ezelőtt jelezte...

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Brexit - 4500 munkahelyet számol fel a Jaguar Land Rover

ma.hu :: Több mint tíz százalékos leépítést jelentett be csütörtökön a Jaguar Land Rover (JLR).

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Brexit - Több mint 10 százalékos leépítést jelentett be a Jaguar Land Rover

gazdasagportal.hu :: Több mint tíz százalékos leépítést jelentett be csütörtökön a Jaguar Land Rover (JLR). A legnagyobb brit autógyártó már hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatát övező bizonytalanság, főleg a megállapodás nélküli Brexit kilátása jelentős terheket ró a cégre. A csütörtök délutáni bejelentés szerint a JLR 4500 munkahelyet számol fel. Az intézkedés várhatóan ...

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Brutális elbocsátás jön az autógyárnál

napi.hu :: Több mint tíz százalékos leépítést jelentett be csütörtökön a Jaguar Land Rover (JLR). A legnagyobb brit autógyártó már hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatát övező bizonytalanság, főleg a megállapodás nélküli Brexit kilátása jelentős terheket ró a cégre.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Elektromos crossovert épít a Lexus

vezess.hu :: Szabadalmaztatta az UX 300e típusjelzést Európában a Lexus, és ezzel spekulációs lavinát indított útjára. A típusnév követi a márka hagyományos elnevezési sémáját, ugyanakkor az 'e' betű teljesen új a kínálatban, így várhatóan a hajtáslánc is újszerű lesz. Sok lehetőség nincs: vagy tisztán elektromos, vagy plug-in hibrid hajtásláncról lehet szó. A második könnyebben megvalósítható volna, hiszen a Toyota már rendelkezik konnektoros hibrid hajtással, noha a Prius PHEV 136 lóereje vajmi kevés egy kompakt prémium szabadidőjárműhöz. Ugyanakkor az utóbbi időben több tisztán elektromos prémium szabadidőjármű mutatkozott be világszerte, a Jaguar I-Pace-től az Audi e-tronig, a Mercedes EQC-től a DS 3 Crossback E-Tense modellig. Nyilvánvalóan létezik tehát kereslet erre a műfajra, további információk híján azonban korai volna következtetéseket levonni. Az mindenesetre elgondolkodtató, hogy a Toyota és a Lexus elvileg 2020-ban megkezdi elektromos offenzíváját, néhány éven belül 10 különböző

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Nagy leépítésekre készül a Jaguar-Land Rover?

totalcar.hu :: Bár globális autógyártónak nem nagy, Nagy-Britanniában 40 ezer főt foglalkoztat a Jaguar-Land Rover. Közülük válna meg mintegy 5000-től, ha igazak a sajtóhírek.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ezek az autók Európa legjobb vételei

vezess.hu :: Alig több mint egy százalék választotta el egymástól az első és a második helyezettet a 2019-es Autobest díj végső rangsorában, a bronzérmes még ennyivel sem maradt el a második mögött. A dobogó csúcsára nem is egy, hanem három autó állhatott: a zsűri az új Citroën Berlingo / Peugeot Rifter / Opel Combo Life triót választotta meg (14076 ponttal) az év legjobb vételének Európában. A második helyen a Ford Focus végzett (13928 pont), mögötte a Toyota Corolla (13846 pont) lett a harmadik. Az Autobest zsűrije egy sor különdíjat is átadott. Az év vállalata (Companybest) az Aston Martin Lagonda, az év biztonsági funkciója a hátsó ülésen felejtett gyermekre vagy kisállatra figyelmeztető rendszer a Hyundaitól, a legokosabb fejlesztés címet a BMW intelligens személyi asszisztens funkciója nyerte el. Az év környezetbarát újdonsága a Jaguar I-Pace elektromos szabadidőjármű. A díjakat hivatalosan 2019 februárjában, Brüsszelben fogják átadni.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Indul az elektromos Jaguarok bajnoksága

formula.hu :: Először kap állandó betétsorozatot az ötödik szezonját a hétvégén megkezdő Formula-E. A Jaguar I-PACE eTrophy mezőnyét rendkívül vegyes hátterű pilóták alkotják, az első futamon rögtön három hölgyversenyzővel.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Jaguar I-Pace – öt csillagos törésteszt

e-cars.hu :: Elérkezett ez az idő is mikor a Jaguar tisztán elektromos modelljének, az I-Pace-nek a töréstesztjét vizsgálták.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Jövőre jön az új Land Rover Defender!

vezess.hu :: Ahogy elődje, az új Defender is öt-, illetve háromajtós karosszériával készül majd, az első kémfotókon pedig az előbbi, azaz a hosszabb (régi nevén 110-es) verzió prototípusa látható, amint a cég angliai főhadiszállása körül rója az utakat. Egyértelműen látszik a képekről, hogy az új Defi megőrzi elődje extrém szögletességét, beleértve a csaknem függőleges szélvédőt. Az is kiderül a fotókból, hogy a csomagtérajtó oldalra nyílik, mint eddig. Ennek ellenére friss dizájnt ígérnek a tervezők, nem az előd szolgai másolatát. A Defender a márka frissen megnyílt nyitrai üzemében készül majd. Jelenleg a 150 ezer darabos évi kapacitású gyárban készül a Discovery. Az új modell elsőként alkalmazza a Jaguar Land Rover csoport vadonatúj, rugalmas moduláris hosszmotoros platformját (MLA), amelyet 2025-re csaknem minden szériában bevezetnek. Az MLA platform alkalmas a mild hibrid, plug-in hibrid és tisztán elektromos hajtásláncok befogadására, ami azonban nem jelenti azt, hogy a Defender ezek

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Az Aston is villanyosítja veteránautóit

totalcar.hu :: Ha így megy tovább, még divat lesz villanyosítani az angol autógyártás legszebb éveinek hagyatékát. A Jaguar példáját követve az Aston is beindít egy ilyen programot: ez az 1970-es DB6 Volante kapott hajtáscserét a gyártól.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook