LincolnKulcsfontosságú szereplőt írtak ki a The Walking Dead című sorozatból

borsonline.hu :: Ám úgy tűnik, nem kell örökre elköszönnünk Andrew Lincoln karakterétől.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A detroiti szimfonikusok zenélik, amikor egy Lincolnban égve marad a lámpa - videó

hvg.hu :: A Ford luxusmárkája a Lincoln, amelynek közepes méretű SUV-ja az Aviator teljesen megújult. A detroitiak tényleg nem sajnálták az extrákat.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Le van tiltva a luxus, a diktátornak azért jutott Rolls-Royce

vezess.hu :: Az ENSZ luxuscikkekre vonatkozó tiltása ellenére sikerült beszereznie az észak-koreai vezetésnek egy hetedik generációs Rolls-Royce Phantomot. Kim Dzsongun ugyanis egy ilyen autóval érkezett a múlt hétvégi, az amerikai külügyminiszterrel lefolytatott tárgyalására.  Észak-Korea vezetője valószínűleg minden találkozójára pontosan oda fog érni, a bő két és fél tonnás járműben ugyanis egy 6749 köbcentis, 460 lóérős motor dübörög. A diktátornak eddig sem kellett szégyellnie magát autók terén, korábban egy páncélozott Mercedes S600 körül futtatta testőreit. Észak-Koreába a tiltások ellenére mindig eljutottak a nyugati világ luxusautói. A 'kedves vezető', Kim Dzsongil koporsóját például egy Lincoln Continental szállította.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Belehalt a néni, hogy lefröcskölte egy autó

vezess.hu :: A 95 éves Hilda Moore Lincolnshire megyében élt, Angliában. Épp hazafelé sétált a vásárlásból, amikor egy sofőr az autójával belehajtott egy nagy pocsolyába. A járdán álló idős nőre csapódott a víz, aki ettől elesett, és agyvérzést kapott. Az idős nőt több autó is lefröcskölte egymás után, ám egyik sofőr sem állt meg megnézni, hogy jól van-e. Egy ellenkező irányban haladó sofőr állt meg segíteni, ő hívta a mentőket. A nőt kórházba vitték, de az orvosok azt mondták a családjának, hogy már semmit nem tehetnek érte, ezért a kórház egy csendes szobájában helyezték el, hogy a legjobb körülmények között tölthesse utolsó napjait. Az idős nő veje azt mondta, anyósa kora miatt már számítottak arra, hogy előbb-utóbb búcsút kell venniük tőle, de szerinte szörnyű, hogy ilyen módon kellett meghalnia. Azt is mondta, a feleségével együtt szeretnék felhívni az autósok figyelmet arra, hogy nem szabadna nagy sebességgel belehajtaniuk a pocsolyákba.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ez a NAV-árverések legérdekesebb tétele nyolcmillióért

vezess.hu :: Igazi zsákbamacskának tűnik a NAV által árverésre kínált, lefoglalt járművek nagy része, mindig akad egy-egy érdekes darab. Leginkább az olcsó autók mozgatják meg az ember fantáziáját, pont ezért most megnéztük a kínálat tetejét. Itt pedig meglepő tételt találtunk, a budapesti éjszakai élet guruló jelképét, a lánybúcsúk elengedhetetlen kellékét, egy rózsaszín (vagy magenta?) limuzint. A Lincoln Navigator alapokra épülő partiközpont kecsegtető ajánlat négymilliós kezdő licittel, van benne motoros tükör, TV és hangulatfények, bőrülések és 4 db szőnyeg, 10 db hangszóró, automata váltó, a szállítható személyek száma 10 fő. Arra azért nem árt figyelni, hogy az adóhatóság nem kereskedő, ha bármi probléma akad a jó áron mért áruval, akkor nincs hova kopogtatni. A jármű nem lett beindítva, a kilométeróra állása nem lett megállapítva. A jármű törzskönyve, forgalmi engedélye és rendszáma a Hatvani Kormányablak Osztálynál leadva, a forgalomból kivonva. A jármű alváz- és motorszámának

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Az önvezető autók őse? – Golden Sahara II

autonavigator.hu :: Hamarosan kalapács alá kerül a Lincoln alapokra épített, Golden Sahara II néven híressé vált járgány. Vajon mennyi pénzt fizet majd érte az új gazdája májusban?

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Megmentik a csodás makói autós emléket

vezess.hu :: Tartja ígéretét a makói önkormányzat: idén felújítja Makó ipartörténeti jelentőségű épületének, az egykori Ford-lerakatnak azt a falát, amely a Vásárhelyi utcára néz - írta a Delmagyar.hu. A Deák Ferenc és a Vásárhelyi utca sarkán álló épületben 1922 és 1944 között működött – a Makóról elszármazott konstruktőr, Galamb József rokonainak jóvoltából – az egykori Ford-lerakat. A falon még ma is kivehető a Ford–Lincoln–Fordson felirat, és a négy, autókat ábrázoló képből is felismerhető egy, még ha nagyon nehezen is. Az épületben egyébként jelenleg autóalkatrész-kereskedés működik. Farkas Éva Erzsébet polgármester először a veterán autós-motoros egyesület tavaly tavaszi közgyűlésén jelentette be a felújítást, részleteket azonban akkor még nem árult el. A teljes homlokzatot, illetve a reklámfeliratokat és az ábrákat is újraalkotják – már árajánlatokat is kértek. Azóta kiderült, hogy ennek költsége 12 millió forint. A pénzből 5 milliót az önkormányzat a Miniszterelnökség kulturális

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Még nem is létezik, de már összetörték a legnagyobb BMW-t

vezess.hu :: Felfelé bővíti modellpalettáját a BMW, ami nem csak a minden eddiginél több luxust kínáló 7-esre és a 8-as sorozat visszatérésére korlátozódik, hanem a SUV-ok között is villantanak valami egészen hatalmasat, ez lesz az X7-es. Először a 2017-es Frankfurti Autószalonon láthattuk a BMW X7-es tanulmányát, mely formailag egészen közel áll a szériaváltozathoz. Nem mellesleg az előszériás darabok gyártását és tesztelését már elkezdték a bajorok. Természetesen álca alatt, de azért egy-két részletet már megmutattak a gigantikus SUV-jükből. Természetesen a éppen esedékes Detroiti Autószalonon is meg szerették volna mutatni az X7-est, ami már csak azért is fontos, mert az új modell egyik fő piaca az Egyesült Államok, ahol töretlen népszerűségnek örvendenek az ennyire hatalmas, terepjárónak kinéző autók. Olyan vetélytársakkal kell megmérkőznie a vevőkért, mint az új Lincoln Navigator vagy éppen a Mercedes GLS. A BMW-nek azonban nem jött össze az amerikai premier. A bajorok szóvivője nem

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Íme, a Nautilus, ami ezúttal egy autó

totalcar.hu :: Los Angelesbe új luxusmodellt hozott a Ford, a Lincoln Nautilust. Jobban megnézve az autót persze hamar kiderül, hogy ez nem más, mint a korábbi MKX felújított változata, emberek számára is értelmezhető néven.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Harcban a Volvo tulajdonosa és a Ford

totalcar.hu :: Valószínűleg keveseknek jutna eszébe összekeverni a Lynk & Co márkát a Lincolnnal, de a Fordnál arra a következtetésre jutottak, hogy ez mégis lehetséges. Így megtámadták a Geely új márkanevét, amelynek a kínaiak épp csak elkezdték a piaci bevezetését.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Ilyen lenne, ha visszatérne a Volga?

autonavigator.hu :: A Volga egy elképzelt jövőbeli modelljét rajzolta meg a grafikus, ami az elődökre kevésbé, a 2017-es Lincoln Continentalra inkább hasonlít.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A stílus maga – kalapács alatt az egyik legikonikusabb hot rod

autopult.hu :: Hazánkban talán kevésbé ismert a ’hot rod’ kifejezés, de az autózás szerelmesei bizonyára tudják, miről van szó. A tipikus amerikai veteránok megvadításáról szóló, már nagyon régóta hódító őrület elképesztően látványos eredményekkel szolgál, erre pedig kiváló példa a most eladósorba került 1939-es Lincoln-Zephyr "Scrape" Custom.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ettől retteghet a 3-as BMW?

totalcar.hu :: Ha valami, hát a legkisebb Genesis válhat igazi slágermodellé, bár durva verseny elé néz a típus. Manapság már nem csak a német és japán konkurensekkel kell megküzdeni a vásárlókért, de a Cadillac, a Jaguar, a Lincoln és az Alfa Romeo is elkészült saját középkategóriás presztízsmodelljével. Talán ezért is indítanak óvatosan a koreaiak.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


400 lóerős biturbó Lincoln Continental debütált Detroitban

autonavigator.hu :: Prémium anyagokkal a beltérben és tekintélyt parancsoló külsővel tér vissza a Lincoln Continental. A fő célpont az amerikai és a kínai vagyonos réteg.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Így kezdett a Lincoln Kínában

totalcar.hu :: Nyilvánosságra hozta első teljes, Kínában eltöltött évének adatait a Lincoln. A Ford luxusmárkájának számító amerikai gyártó 2015-ben összesen 11 630 autót tudott eladni a távol-keleti országban. Azt mondják, elégedettek, de még nagyon sok a munka előttük.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Kiszivárgott képen a legnagyobb luxus-Ford

totalcar.hu :: A Ford nem engedte el a Lincoln márkát, ahogy sokan számítottak rá, sőt, komoly összeget áldoz az elhanyagolt modellpaletta megújítására. Az egyik legfontosabb lépés talán az új csúcsmodell bemutatása, amelyről most kiszivárgott egy kép, igaz, elég vacak minőségben.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Négyszáz lovas szörny Mondeo alapon

totalcar.hu :: Los Angelesben mutatták be a Lincoln MKZ megújított változatát. Egy picit jobban hasonlít egy Audira, mint eddig, és kapott egy igazán erős hathengeres turbómotort.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A legkényelmesebb - 30 irányban állítható vezetőülés a Lincolntól

autopult.hu :: Ritkán foglalkozunk olyan márkákkal, melyek egyáltalán nincsenek jelen az európai piacon, azonban vannak olyan esetek – mint például a mostani –, amikor ezek a márkák hatással tudnak lenni az öreg kontinensen honos szereplőkre is. A Lincoln ezúttal egy olyan versenybe szállt be legújabb kényelmi extrájával, mellyel bizony megrángathatja az európai prémiummárkák bajszát is – igaz, egyelőre csak koncepció fázisban van az elképzelés.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Majdnem 400 ezer autót hív vissza a Ford

totalcar.hu :: Idén harmadszor hívja vissza a Ford Észak-Amerikában a Fiesta, Fusion és Lincoln MKZ tulajdonosokat az ajtóretesz meghibásodása miatt. Januárban 213 ezer, márciusban 205 ezer, most pedig még több, 390 ezer autót várnak javításra.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Így támad majd fel a Lincoln Continental

autonavigator.hu :: Élőben New Yorkban, de a weben már most is meg lehet nézni a nagy múltú Lincoln tizedik generációs Continentalját.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Continental: pofás Audi-hasonmás a Fordtól

totalcar.hu :: A Lincoln márka neve sokat kopott az elmúlt évtizedekben, és ez részint annak köszönhető, hogy már csak az amerikai Ford választék modelljeinek átfazonírozott változatait kínálja. A Continental tanulmány azonban azt jelzi, hogy a cég ismét megpróbál komolyabb szeletet szerezni a prémium-modellek piacán, ha másutt nem is, legalább Észak-Amerikában. Kár, hogy maga az autó azt az érzést kelti, mintha már láttuk volna valahol.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ötmilliárd dollár a Mercedes ellen

totalcar.hu :: Már régóta hallani terveket arról, hogy a Ford felrázná kicsit amerikai luxusmárkáját, a Lincolnt, hogy az újra régi, sikeres időszakát idézze. Korábban már bejelentették , hogy a fiatalabb korosztály felé nyitnak, és minden igyekezetükkel megpróbálják csökkenteni vevőkörük 65 éves átlagéletkorát.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


850 ezer autót hív vissza a Ford

totalcar.hu :: Több mint 850 ezer autó visszahívását jelentette be a Ford Észak-Amerikában. Aggodalomra nekünk nincs okunk, a légzsák meghibásodásban érintett C-Max és Fusion típusok nem azonosak az európaiakkal. Ezeken kívül még az Escape és a Lincoln tulajdonosokat várják vissza.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Luxusautók épülnek Ford Mondeo alapra

totalcar.hu :: A gazdasági válság első jeleire eladott mindent a Ford, amit luxusmárkákból összevásárolt: a Jaguart és a Land Rovert az indiai Tatának, az Aston Martint egy arab befektetőcsoportnak, a Volvót pedig a kínai Geelynek. Egyetlen márka maradt, a Lincoln, amely szinte csak Észak-Amerikában létezett, de a Ford leköszönő vezérigazgatója ezt is beszántotta volna, hogy csak a globális Fordra koncentrálhasson.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook