MitsubishiMég szorosabbra fűzi az együttműködést a Renault-Nissan-Mitsubishi

jarmuipar.hu :: A három autógyár vállalati kultúrájának kölcsönös tiszteletben tartásával törekszik a kooperáció elmélyítésére a Renault-Nissan-Mitsubishi szövetség igazgatói tanácsa - mondta Jean-Dominique Senard a Renault elnöke a Nikkei japán gazdasági lapnak és a francia Le Figaro lapnak adott interjúban.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Arculat igazítást kapott a Mitsubishi ASX

autoszektor.hu :: Egyetlen SUV-ja maradt a Mitsubishinek, aminek az ábrázatát eddig nem igazították az új márkaarculathoz, de most már az ASX is fent hordja orrát.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Együttműködésre törekszik a Renault-Nissan-Mitsubishi

autoszektor.hu :: - A három autógyár vállalati kultúrájának kölcsönös tiszteletben tartásával törekszik a kooperáció elmélyítésére a Renault-Nissan-Mitsubishi szövetség igazgatói tanácsa - mondta Jean-Dominique Senard a Renault elnöke a Nikkei japán gazdasági lapnak és a francia Le Figaro lapnak adott interjúban.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Még jobban összefonódna az autóipari hármas

autopro.hu :: A három autógyár vállalati kultúrájának kölcsönös tiszteletben tartásával törekszik a kooperáció elmélyítésére a Renault-Nissan-Mitsubishi szövetség igazgatói tanácsa mondta Jean-Dominique Senard, a Renault elnöke a Nikkei japán gazdasági lapnak és a francia Le Figaro lapnak adott interjúban.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Renault- Nissan-Mitsubishi: mélyülő együttműködés a Ghosn-ügy után

azuzlet.hu :: A három autógyár vállalati kultúrájának kölcsönös tiszteletben tartásával törekszik a kooperáció elmélyítésére a Renault-Nissan-Mitsubishi szövetség igazgatói tanácsa - mondta Jean-Dominique Senard, a Renault elnöke.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Az együttműködés elmélyítésére törekszik a Renault-Nissan-Mitsubishi

portfolio.hu :: A három autógyár vállalati kultúrájának kölcsönös tiszteletben tartásával törekszik a kooperáció elmélyítésére a Renault-Nissan-Mitsubishi...

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Legendaépítő modellt tesztel a Lynk & Co

totalcar.hu :: Manapság egyre kevesebb igazán durva sportszedánt építenek. Mitsubishi Lancer Evo már évek óta nem készül, és a Subaru Impreza WRX STi is egyre nehezebben felel meg a környezetvédelmi normáknak. Ám a Lynk & Co sportrészlege, ahol az idei WTCC versenyekre szánt gépeket fejlesztik, most épített valami hasonlót.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Óriási, forradalmi változás a Renault-Nissannál

vezess.hu :: A grémium élén a Renault elnöke, Jean-Dominique Senard áll majd, tagjai pedig a Renault, a Nissan és a Mitsubishi vezérigazgatói, Thierry Bolloré, Hiroto Saikawa és Osamu Masuko lesznek. Az új vezetési struktúrát az autógyárak közötti együttműködés hatékonyabbá tétele, illetve a konszenzusra épülő kiegyensúlyozott döntéshozatal elősegítése céljából hozták létre - hangsúlyozza a közlemény. A Nissan vezérigazgatója, Hiroto Saikawa új kezdetként méltatta és a kiegyensúlyozottabb együttműködés felé tett nagy lépésként értékelte a megállapodást. A három autógyár közötti együttműködést a tavaly novemberben pénzügyi visszaélések vádjával Tokióban letartóztatott Carlos Ghosn hozta létre. A brazíliai születésű üzletember 1999 júniusában a Renault delegáltjaként ügyvezető igazgatóként kezdte pályafutását a Nissannál, és nevéhez fűződik a cég megmentése a csődtől. A Nissan, a Renault és a Mitsubishi részvételével létrehozott autóipari szövetség letartóztatását követően leváltott első embere

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Megszületett a Renault-Nissan-Mitsubishi új vezetése

totalcar.hu :: Carlos Ghosn tavaly novemberi letartóztatása óta nem volt tisztázott, hogy ki irányítja a Renault-Nissan-Mitsubishi triót. Mostantól viszont új, négy fős testület áll fel, amely a Renault elnökéből és vezérigazgatójából, valamint a Nissan és a Mitsubishi vezéreiből áll majd.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Engelberg: bátorság még van a Mitsubishiben

totalcar.hu :: Egyesek szerint egyenesen a jövő Outlanderét tisztelhetjük benne, de hogy a forma merészségéből marad-e valami, mire eljuthat a gyártásig, az még kérdéses.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Plug-in hibrid lett a Mitsubishi Engelberg

e-cars.hu :: Nem tisztán elektromos lett az újdonság, viszont aki plug-in hibridet venne, az jól járhat az új Mitsubishi Engelbergel.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Teaser fotón a Mitsubishi elektromos SUV-ja!

e-cars.hu :: Az Outlander mellé ezúttal egy tisztán elektromos SUV-t hozhat el nekünk a Mitsubishi, Engelberg Tourer néven!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Gázol a BMW, de a Mitsubishi is

totalcar.hu :: Az amerikai IIHS híres kegyetlen biztonsági tesztjeiről , de ezúttal nem kértek túl sokat a kipróbált SUV-któl, csak annyit, hogy működjön bennük az automata vészfék. Ketten csúnyán elbuktak.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Csúcstalálkozót tartott a Renault, a Nissan és a Mitsubishi vezetése

totalcar.hu :: Jean-Dominique Senard, a Renault frissen megválasztott elnöke két napra látogatott Tokióba, kifejezetten azzal a céllal, hogy találkozzon a Nissan és a Mitsubishi vezetőivel. Úgy tudjuk, két órán át tartott a találkozó, amelyhez hasonlóra a szövetség történetében eddig nem volt szükség.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Villany-pickupba fektethet az Amazon és a GM

totalcar.hu :: A Rivian első prototípusait tavaly ősszel láthatta a közönség Los Angelesben , de azzal, hogy a Mitsubishi egykori gyára a kezében van, ez a villanyautó-márka egy kicsivel komolyabbnak tűnik, mint a többi hasonló, a földből hirtelen kinövő vállalkozás.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Genfben mutatkozik be a Mitsubishi ASX 2020

autosforum.hu :: A Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a március 5-17. között megrendezett 89. Genfi Autószalonon állítja először reflektorfénybe az ASX kompakt crossover (bizonyos piacokon RVR vagy Outlander Sport) új, 2020-as modellváltozatát.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Kiderült, mi lesz a Mitsubishi genfi újdonsága

totalcar.hu :: Nem fiatal már a Mitsubishi szabadidő-autója, hiszen 2010 óta gyártják, de úgy néz ki, néhány évig még nem váltják le. Erre utal legalábbis, hogy most újabb frissítésen esik át: új orr-részt terveztek rá, és frissítik a felszereltségét is.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Hibrid furgon a Mitsubishitől

vezess.hu :: Az angolok szeretnek terepjáróból építeni haszonjárművet – és a jelek szerint minél nagyobból és drágábból, annál jobb. A Toyota Land Cruiser és a Land Rover Discovery után most itt a hibrid Mitsubishi Outlander, amelyben nem a családot, hanem árut fuvaroznak. Az első ülések mögé alul tömör, felül rácsozott válaszfalat építenek be. A raktér padlója sík, hosszúsága 1650 mm, minimális szélessége pontosan egy méter. A rakodónyílás magassága 800 mm, a hasznos teherbírás 510 kg. Ezekkel a paraméterekkel nyilvánvaló, hogy nem cementeszsákok szállítására hivatott az Outlander-furgon, cserébe viszont egyetlen kényelmi megoldásról sem kell lemondania a vezetőnek (talán a zajszigeteléstől eltekintve.) Az autó változatlanul örökölte meg a személyautó hibrid hajtásláncát és összkerékhajtását, valamint gazdag kényelmi felszereltségét. Ami pedig ennél is fontosabb, az az 1,7 literes hivatalos átlagfogyasztás, illetve a tisztán elektromos üzemben megtehető 53 kilométeres út.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ezek most a legnagyobb autógyárak

totalcar.hu :: Valójában nem olyan egyszerű eldönteni, hogy a három autógyártó közül melyiket tekintsük a világelsőnek. A Renault-Nissan-Mitsubishi szövetség személyautóban ugyan az első, de a nehéz teherautókat is számítva már a VW beelőzi – ráadásul az sem egyértelmű, hogy a francia-japán társulás tekinthető-e egy gyártónak, vagy sem. A Toyota egyértelműen a harmadik helyre szorult 2018-ban, de a különbség az eladott példányszámhoz képest minimális.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Tavaly is a Volkswagen adta el a legtöbb járművet

vezess.hu :: A szerdán közzétett adatok szerint a francia és a japán autógyártók szövetsége együttesen 10,76 millió járművet - személyautót és könnyű haszongépjárművet - értékesített tavaly, ami 1,4 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbi számot. A Nissan globálisan 5,65 millió autót adott el, ez közel 3 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A Mitsubishi 1,2 millió, a Renault pedig 3,9 millió járművet értékesített, ami 18, illetve 3 százalékos emelkedést jelent éves összevetésben. A Volkswagen már a múlt héten közölte, hogy minden márkáját beleértve 10,83 millió járművet értékesített tavaly, 0,9 százalékkal többet, mint 2017-ben. A Scania és a MAN által gyártott nehézgépjárműveket nem számolva a Volkswagen csoport 10,6 millió személyautót és könnyű haszongépjárművet adott el. A világranglistán második helyről a harmadikra szorult vissza a japán Toyota, amely 10,59 millióra növelte értékesített járműveinek számát. A Hino Motors által gyártott haszongépjárműveket nem számolva a Toyota

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Összeesküvésről beszél a börtönbe zárt egykori Renault vezér

totalcar.hu :: A Nikkei húsz perces interjúban tehette fel kérdéseit Carlos Ghosn-nak, aki jelenleg is egy tokiói börtön lakója, annak ellenére, hogy hivatalos vádiratot még mindig nem terjesztett elő ellene az ügyészség, csak újabb és újabb gyanúsításokkal állnak elő. A Renault-Nissan-Mitsubishi szövetség korábbi vezetője szerint az ellene felhozott vádak a valóság eltorzításán alapulnak, és az ő eltávolítását szolgálják.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Elektromos Mitsubishi SUV érkezhet?

e-cars.hu :: A svájci városka után elnevezett modell hamarosan bemutatkozik!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Valamit mutatna Európának a Mitsubishi

totalcar.hu :: A Genfi Autószalon egyik újdonságának szánják a Mitsubishi Engelberg Tourert, amely valószínűleg csupán tanulmányautó lesz, viszont azt jelzi, hogy a japán cég nem hanyagolja el az európai piacot.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Renault is kihátrál Carlos Ghosn mögül

totalcar.hu :: Bár a Nissan és a Mitsubishi még novemberben kitette a Tokióban letartóztatott Ghosnt az elnöki székeiből, a Renault első számú vezetője hivatalosan most is ő. Ám úgy néz ki, most, hogy az óvadékkérelmét elutasították, a Renault főrészvényese, Franciaország, pontosabban a tulajdonosi jogokat gyakorló kormányzat is új, biztosabb vezetést szeretne.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook