PeugeotNyújtott Peugeot 508 Kínának

autoblog.hu :: A Peugeot bemutatta az 508 limuzin hosszított változatát a ma megnyitott Kantoni Autószalonon (november 16-25., Guangzhou). A kifejezetten a kínai piacra tervezett középkategóriás limuzin Dongfeng Peugeot 508L néven kerül piacra a jövő év elején.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Jánosa Ákosnál a kulcs a bajnoki cím kapujához

formula.hu :: Úgy indult neki a Nyíregyháza Ralinak Jánosa Ákos és Rubóczky Attila, hogy mindenképpen pontot kell szerezniük. Számításaik szerint a múltkori képletes kulcs, nyitja a Peugeot Kupás és az A6-os csoport kapu zárjait, melynek lépcsői a dobogó felső fokára juttatták őket.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Eltiltották a vezetéstől, ám ő menni akart egy kört…Ráckeresztúrig jutott

feol.hu :: Ráckeresztúron, a Rózsa utcában ellenőriztek a járőrök szerda délután egy Peugeot típusú személygépjárművet és az azt vezető baracskai lakost.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Megvan a magyar ralibajnok

vezess.hu :: 7, 219, 17., 2.9, 1, a hétvége számokban, már ami, a bajnoki címről dönteni hivatott Nyíregyháza Rallye-t illeti. Az idei évben eddig hét futamon nyüstölte egymást Hadik András és Turán Frigyes, hogy aztán Nyíregyházán és Zemplénben döntsenek az abszolút cím sorsáról. A két fordos pilóta között 219 gyorsasági kilométer megtétele után az utolsó, tizenhetedik, Erő Gyorsasági döntött, ahol Hadik 2,9 másodperccel bizonyult sebesebbnek, így mindössze egy ponttal, de maga mögé utasította Turánt az éves értékelésben! Temérdek dolog történt a hétvége folyamán, hisz a verseny rajtja előtt nem sokkal a szervezők az ERC promóterével közösen bejelentették, hogy 2019-ben Nyíregyháza ad otthont a Rallye Európa Bajnokság záró futamának. A Peugeot Kupa kedvéért visszatértek olyan legendák, mint Janika és Bútor Robi, hogy segítsék a fiatalokat és népszerűsítsék a kategóriát. Aztán a pénteki városi prológot követően szombaton az egyébként sem egyszerű pályák mellett még a köd is megnehezítette a

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Cserbenhagyó gázolót keresnek

origo.hu :: Egy Peugeot-val gázolt a buszöbölben.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Így néz ki egy autómosás egy 3000 bar nyomáson üzemelő ipari mosóval

player.hu :: Ráküldtek egy destruktív kedvű munkásembert egy 3000 baros ipari mosóval egy szerencsétlen Peugeot 206-ra, ami a művelet során nem tiszta lett, hanem az esztétikumot tekintve totálkáros. Nyilván nem csinálsz ilyesmit, ahogy az okostelefonod kijelzőjét sem smirglivel tisztítod, de ha netalán megfordult volna a fejedben, hogy a nagyobb nyomáson spriccolt víz jobban is tisztít, akkor itt a bizonyíték: egy bizonyos szint után már ez sem egészséges.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Janika és Bútor Robi visszatér! Nagyágyúk a Peugeot 208 R2 Kupában

autosforum.hu :: A Peugeot Márka 2018-ban visszatért a magyar ralibajnokságba, pénzdíjas 208 R2 márkakupa szervezésével. FIA homológ Peugeot 208 R2-es versenyautókat állított csatasorba, melyhez egységesen a PIRELLI szállította a gumiabroncsokat, a szakmai ellenőrzést pedig a TRT (Tagai Racing Technology) biztosította.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ifj. Tóth és Bútor visszatér Nyíregyházán

formula.hu :: A Peugeot 208 R2 Kupa utolsó állomása és egyben a magyar ralibajnokság utolsó 2018-as futama a Nyíregyháza rali, melyet két tapasztalt pilóta részvételével ünnepel a Peugeot márka.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Háromnapos autókiállítás kezdődik a Millenárison

vezess.hu :: A Budapest Auto Show-t második alkalommal rendezik meg, az egykori budapesti autószalon hagyományának megszakadásával a közönség most újra kiállításon találkozhat a Magyarországon forgalmazott nagy márkák friss modelljeivel. A kiállítók száma bővült tavaly óta, a rendezők arra számítanak, hogy egyre több márka él majd ismét a közvetlen bemutatkozás lehetőségével. Az idén kilenc márka állítja ki több mint 50 modelljét, közöttük több újdonságnak itt lesz a hazai bemutatója. Az Audi, a Citroën, a Honda, a Peugeot, a Renault, a Škoda, a Suzuki, a Volkswagen is elhozza legújabb modelljeit, a SEAT sportos autóit gyűjtő új márka, a CUPRA szintén itt lesz először látható Magyarországon. A látogatók helyszíni regisztráció után ki is próbálhatják a kocsik jelentős részét. A szervezők az idén mintegy 12 ezer látogatót várnak, és a tavalyi tapasztalatok alapján a rendezvény három napja alatt legalább 850 tesztvezetésre is sor kerülhet. A kiállítás első napján tartják a Millenárison a Cégautó

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


WTCR: Először nyert időmérőt a Peugeot, Monteiro 20. rajthellyel tért vissza

formula.hu :: Parc Fermé: WTCR: Először nyert időmérőt a Peugeot, Monteiro 20. rajthellyel tért vissza

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Autós újdonságok a Budapest Auto Show-n október 26-28. között

racingline.hu :: Október 26-28. között rendezik meg második alkalommal a Budapest Auto Show-t a Millenáris B épületében. Az őszi autós szemlén mutatkozik be hazánkban a vadonatúj Audi Q8, az új Peugeot 508, a CUPRA Ateca és a Citroën Berlingo is, de ezek mellett számos autós különlegesség várható a helyszínen. A kiállítási példányokon túl tesztautókkal is készülnek a …

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


2020 után érkezhetnek az elektromos Peugeot sportautók

e-cars.hu :: A Peugeot nagyot lépne az elektromos sportautó piacon is.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Az Audi után a Peugeot is kiszáll a ralikrossz-vb-ről, bajba kerülhet a széria

formula.hu :: Parc Fermé: Az Audi után a Peugeot is kiszáll a ralikrossz-vb-ről, bajba kerülhet a széria

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Szorosabb szövetségre lépne a Volkswagen és a Ford?

totalcar.hu :: Tavaly az Opel eladása is hasonló, nehezen hihető pletykákkal indult, és hónapokon belül bekövetkezett, amit lehetetlennek hittünk: a General Motors eladta komplett európai részlegét a Peugeot-nak. Most hasonló pletykákat hallani arról, hogy a Ford és a Volkswagen bútorozna össze.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Villanyautó lesz a Peugeot-Toyota minikből?

totalcar.hu :: Jelenleg már a második generáció készül a Citroën, a Peugeot és a Toyota közös alapokon nyugvó kisautóiból a csehországi Kolinban, de úgy tűnik, a következő modellváltás egyben jellegbeli változást is hoz a hármas ikrek számára.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Jánosa a bajnoki cím kapujában

formula.hu :: A Mecsek Raliról is kiváló eredménnyel távozott Jánosa Ákos és Rubóczky Attila. Első helyen végeztek a Peugeot Kupában, 2WD-ben, és a 6-os kategóriában.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Új Peugeot 508 – Elegancia és stílus

formula.hu :: Nemsokára elérhető a hazai kereskedésekben a francia gyár legfrissebb modellje, amely az egyik legizgalmasabb ajánlat a limuzinok között. A belépőmotorral próbáltuk ki az új 508-at.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Új Peugeot 508; Útban a prémium liga felé

autosforum.hu :: Bemutatkozott Magyarországon is a Peugeot 508 második generációs modellje, mely először az idei Genfi Autószalonon került a nagyközönség elé.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Fiatalokat tanít a legendás bajnok

vezess.hu :: Ismét van Magyarországon egy márkakupa a raliban, méghozzá a Peugeot 208 Rallye Cup. Jelenleg hat páros vesz részt rendszeresen ebben a sorozatban, egy hatfutamos bajnokságban, amelybe csak az aszfaltversenyek számítanak. Ennek a költségcsökkentés a célja, az itt szereplő versenyzőknek nem kell megvásárolni a murvára való futóműveket és az ehhez tartozó kiegészítő alkatrészeket. Köztudott az is, hogy a murvafutamok jobban igénybe veszik a technikát, így például egy kőkemény veszprémi futam után nem kell újra összelegózni a kis oroszlánokat. Ez a márkakupa egy pénzdíjas sorozat, ahol a versenyzők a teljesítményük alapján pénzt kapnak vissza, illetve a helyezéseik után járó összeggel csökkennek a költségeik. A szervizparkban egy külön részen, egységes dizájn alatt, a TRT (Tagai Racing Technology) felügyelete mellett dolgoznak a csapatok, az abroncsokról pedig a Pirelli gondoskodik. A Peugeot Hungária pedig a hétszeres magyar abszolút ralibajnok Ifj. Tóth Jánost delegálta mentorként a

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Nyolc új Opelt ígérnek 2020-ig

totalcar.hu :: Hatalmas munka kellős közepén van az Opel: a teljes kínálatot le kell cserélni, amilyen gyorsan csak lehet, hiszen a régebbi modellekben levő technika használatáért fizetni kell a General Motorsnak, ami elviszi a hasznot. Ennek a folyamatnak a részeként nyolc új, vagy frissített autó érkezik a következő két évben, természetesen mind Peugeot-Citroën alapokon.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Újabb Opelek tűnnek el az idén

totalcar.hu :: Ahogy a korábbi nyilatkozatok alapján már sejthető volt, a Peugeot csoport tagjaként az Opel olyan gyorsan szabadul mindentől, ami az előző tulajdonos, a General Motors idejéből maradt, amennyire csak lehet. Ennek jegyében az év végén legalább három típus forgalmazása áll le, egyelőre közvetlen utódok nélkül.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Budapesti Autószalon lesz a Millenárison

vezess.hu :: Mindössze három héttel a Párizsi Autószalon után Magyarországon a Budapest Auto Show keretében ismerhetik meg a hazai autóvásárlók a legfrissebb modelleket. Az október 26. és 28. között megrendezett eseményen legalább kilenc márka állítja ki az újdonságait. A Millenárison 3300 négyzetméteren közel ötven autó várja az érdeklődőket, és a hagyományos kiállításokkal ellentétben a látogatók a helyszínen tesztvezetésre is regisztrálhatnak, és így rögtön ki is próbálhatják a kocsikat. Különlegességekből várhatóan nem lesz hiány, ugyanis az Audi, a Citroën, a Honda, a Peugeot, a Renault, a Škoda, a Suzuki, a Volkswagen már biztosan elhozza a legújabb modelljeit, ráadásul a SEAT sportos négykerekűit gyűjtő új márka, a Cupra is itt lesz először látható hazánkban. A show részeként a szervezők számos, kicsiknek és nagyoknak szóló látogatói programmal is készülnek. A kiállítás színpadán például több élsportolóval, divattervezővel, tévés személyiséggel is találkozhatnak az érdeklődők, de hallhatnak

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Peugeot sem fejleszt tovább dízelvonalon

totalcar.hu :: A Párizsi Autószalonon idén a dízeltől elfordulás lett a slágertéma. Három évvel a Volkswagen dízelbotránya után a legtöbb gyártó hangosan kihátrál a zsugorodó dízelpiacról. Most épp a Peugeot-nál mondtak egész konkrétakat dízelügyben.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Leállítja a Peugeot a dízelmotorok fejlesztését

e-cars.hu :: A Peugeot leállítja dízelmotorjai fejlesztését.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook