PeugeotHátra arc! – Peugeot 508 2.0 BlueHDi EAT8 teszt

automotor.hu :: A BlueHDi 180 dízel valójában 177 lóerős.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Dupla annyi nevezővel folytatódik a Peugeot 208 Kupa

formula.hu :: Második szezonját kezdi meg a magyar ralibajnokságban a Peugeot 208 Rally Cup Hungary elnevezésű pénzdíjas márkakupasorozat, melynek keretein belül egyforma autókkal, azonos motorvezérlő programmal és jól meghatározott, egységesített körülmények között tudják összevetni tudásukat a kupába nevező párosok.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Három fantasztikus Peugeot a nyolcvanas évekből

player.hu :: A nyolcvanas években is nagyon ment a Peugeot-nak, amit a francia gyártó három elképesztő sportautó tanulmányával ünnepelt meg. Persze a Quasar, a Proxima és az Oxia csak álmok maradtak, pedig bármelyiket szívesen láttuk volna gyártásban.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Önnek mi jut eszébe a Peugeot-ról? Az biztos nem, hogy 170 éve született Columbo hadnagy autójának megálmodója

delmagyar.hu :: Százhetven éve, 1849. március 26-án született Armand Peugeot francia nagyiparos, a nevét viselő autógyár megalapítója

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Mindent bele: teszten a térbajnok családi autó, a Peugeot Rifter

hvg.hu :: Személyekkel megpakolva, biciklikkel és csomagokkal teletömve is nyúztuk a legújabb oroszlános típust, melynek akkora a beltere, hogy még egy rögtönzött kispályás focimeccset is tudtunk benne tartani. Nem mellesleg a 7 ülésesekre járó állami támogatás is igényelhető rá.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Három autó ütközött a 88-as úton Vát és Sárvár között (Frissítve)

vaol.hu :: Az Audi mögött haladó Peugeot vezetője ezt későn vette észre, és bár fékezett és a kormányt is elrántotta, az Audi bal hátuljának ütközött.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Összeütközött két autó Szombathely határában

vaol.hu :: Szerda délután kisebb baleset történt Szombathely határában, Oladnál, amikor egy Peugeot az elkerülő útról balra akart kanyarodni, de a szemből érkező forgalom miatt meg kellett állnia.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Peugeot család tovább hizlalná a birodalmát

totalcar.hu :: A Peugeot-nak váratlanul jól sikerült kijönnie az évtized első felének mély pénzügyi kátyújából, sőt, egyelőre úgy néz ki, hogy az Opel felvásárlása is sikertörténet lett. Most pedig felmerült a lehetősége, hogy tovább növekedjék a birodalom, és az egyik főrészvényes, a névadó Peugeot család támogatná is ezt.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Összeolvadási pletykák repítik a Fiat Chrysler és a Peugeot árfolyamát

portfolio.hu :: Robert Peugeot, a PSA konszern egyik nagytulajdonosa, az FFP holding elnöke egy francia lapnak arról beszélt, hogy támogatna egy felvásárlását...

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Világhódító terveket sző a PSA Csoport

automotor.hu :: A Citroën Indiába, az Opel Oroszországba, a Peugeot Észak-Amerikába megy.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Az eltiltás sem tartotta vissza az ercsi fiatalt

feol.hu :: A járőrök Ercsiben, a Liszt Ferenc utcában ellenőriztek 2019. március 17-én délelőtt egy Peugeot típusú személygépkocsit és helyi vezetőjét.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Peugeot Sport vezetője szerint benzinnel is verhető az I.D. R Pikes Peak-i rekordja

totalcar.hu :: Sokkal jobb időt várt a Volkswagen I.D. R tavaly futott új Pikes Peak-i rekordjánál Bruno Famin, a Peugeot Sport vezetője. Famin arról a felfutásról beszélt, amivel a Volkswagen egy villanyos prototípussal elverte a Peugeot akkor öt éve fennálló csúcsát. Szerinte ez a rekord még benzinessel is verhető volna. 

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Pöpec lakóautód lehet 350 ezerből

vezess.hu :: Modulárisan felépített, méretre szabott, gyorsan ki- és beszerelhető lakóautó-betéteket készít egy pici cég Angliában. A Campal több kivitelben gyártott rendszerei használaton kívül mind elférnek a csomagtartóban (mondjuk meg is töltik azt), így az autó teljes értékű, ötszemélyes utastérrel használható. Miután megérkezünk, néhány mozdulat, és a berendezés átalakul étkezővé, konyhasarokká vagy ággyá ( a hosszabb modellekben) – egy vagy kétszemélyes kivitelben, ahogy rendeljük. A legolcsóbb rendszer 950 angol fontba (350 000 Ft) kerül, a mindennel felszerelt, franciaágyas cuccért nem egészen kétszer ennyit kérnek el. Ez igazán nem sok egy nívós kempingélményért – persze még egy autó is kell hozzá. A Campal a Peugeot Partner / Rifter, a Citroën Berlingo, a Fiat Dobló és a Renault Kangoo összes generációjához készít lakóbetétet, emellett a VW Caddy és Transporter, a Dacia Dokker, a Mercedes Citan (tkp. Renault Kangoo) és egy sor japán belpiacos busz (amelyek jobbkormányosként simán

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Fáj a hátad? Ülj Focusba!

vezess.hu :: A Focus a Ford történetében elsőként megkapta a hátpanaszok ellen küzdő német Aktion Gesunder Rücken e.V. ajánlását: az 1995 óta működő szervezet szerint a modell első ülései hatékonyan előzik meg a hátfájdalmakat. A tanúsítványt a 18 irányban állítható csúcsülések érdemelték ki, amelyek többek között szabályozható hosszúságú ülőlapot, négy irányban állítható fejtámaszt, és motoros, szintén négy irányban szabályozható deréktámaszt is kínálnak. A fejlesztést egy robotizált fenékszimulátorral végezte a Ford, amely 3 nap leforgása alatt 150 000 kilométernek vagy 10 évnek megfelelő ficánkolást, mozgolódást, terhelést visz véghez. Cikkünk írásakor a Ford, Genesis, Mercedes, Opel, Peugeot és Volkswagen márkák egy vagy több típusának egy vagy több (jellemzően felárért rendelhető) ülése rendelkezik az AGR tanúsítványával. A Genesis esetében hátra is rendelhető AGR-konform ülés, illetve a Mercedes S-osztály szedán, kupé és kabrió, a Mercedes SL,

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Peugeot most a Fiatra és a Jaguarra vetett szemet?

totalcar.hu :: Alig bontották fel a pezsgőt az Opel felvásárlásából született gyors siker után, a Peugeot sajtóértesülések szerint tovább terjeszkedne.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Beszólt a Peugeot a Volkswagennek

vezess.hu :: Tavaly júniusban hihetetlennek tűnő tettet vitt végbe Romain Dumas, amikor a világ leghíresebb hegyi versenyén, a Pikes Peaken a földbe döngölte a Peugeot korábbi rekordidejét, melyet még Sebastien Loeb futott 2013-ban. A Volkswagen I.D. R az első autó, mely 8 percen belül jutott fel a 4300 méter magas hegyre a közel 20 kilométer hosszú, 156 kanyarral tűzdelt úton. A legyűrt Peugeot-t nem nyűgözte le a wolfsburgiak teljesítménye, a francia gyártó jobb időt várt a Volkswagentől elmondásuk szerint. A Peugeot Sport főnöke, Bruno Famin nem tartja nagy kunsztnak megverni a 7:57,148-as rekordidőt. Nagy csalódás volt nekem a Volkswagen teljesítménye, ennél sokkal többre is képesek lettek volna. Legalább 10-15 másodpercet még le lehet faragni a rekordból – mondta. Összehasonlításképpen, az elektromos meghajtású Volkswagen 17 másodpercet vert a franciák öt éven át fennálló rekordjára. Ebből kiindulva, akár még igaza is lehet a sportrészleg vezetőjének, de egyhamar nem fogunk gyári támogatású

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Hogy mennyire disznó az új oroszlán!

totalcar.hu :: A Peugeot élete csapdájába sétált bele, amikor megcsinálta a 206-ost . Annyira betalált a forma, annyira beégett a népnek, hogy generációkon át csak azt újrázták. Ragozhatták viszont akárhogy, sosem tudták újraalkotni azt az erejű formát, amivel a 206 tarolt. Most viszont itt van Genfben a 2019-es 208 és basszus, rendesen zabálnivaló.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Peugeot a 2019-es genfi autószalonon: elektrifikációtól vibráló márkastand két világpremierrel

autosforum.hu :: A Peugeot Genfben bemutatott újdonságai az elektrifikációra helyezik a hangsúlyt. Az autószalonon két világpremierre is sor kerül.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Változik a Peugeot embléma és szlogen

autosforum.hu :: A PEUGEOT márka történetében 2019. év egy új korszak kezdete. Az elektromos modellek megjelenésével a szlogen is megújul: MOTION & e-MOTION.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Történelmi eredmény: nyereséges az Opel

totalcar.hu :: Az Opel 1999 óta nem volt nyereséges, a Peugeot csoport irányítása alatt azonban alig két év elegendő volt, hogy a német gyártó működése profitot hozzon. Nem is keveset: a 2018-as év mérlege 859 millió euró nyereség.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook A Peugeot márkát küldik Amerikába

totalcar.hu :: A Peugeot 28 éve nem forgalmaz autókat Észak-Amerikában, de ez néhány éven belül változhat a cégcsoport legutóbbi bejelentése szerint.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Íme az új Peugeot 208

autosforum.hu :: A fiatalság és az életöröm értékeit fokozatosan háttérbe szorító, egyre inkább uniformizálódó B szegmensben üde színfoltot és nagy vonzerőt képvisel az új PEUGEOT 208.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Jól néz ki a Peugeot új népautója

totalcar.hu :: Néhány képen már a múlt héten láthattuk a Peugeot új városi modelljét, az elsőt, amely az új CMP padlólemezre épül. Most azonban hivatalosan is bemutatták a típust, amely már a Peugeot legújabb márkaarculatát viseli.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Elektromos, benzines és dízel meghajtást is kínál az új Peugeot 208

formula.hu :: A fiatalság és az életöröm értékeit fokozatosan háttérbe szorító, egyre inkább uniformizálódó B szegmensben üde színfoltot és nagy vonzerőt képvisel az új Peugeot 208.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook