SsangYongSsangYong Rexton G4 2.2 e-XDI 4WD Aut. (2017) teszt – Ki vagy te, óriás?

autopult.hu :: A SsangYong ugyan jelenlegi formájában csak 2012 óta van jelen hivatalosan hazánkban, valójában a legrégebbi koreai gyártóról van szó, így nem csoda, hogy a nevet sokan ismerik azok közül is, akik kevésbé járatosak az autózás világában. A márka emblémája már rágósabb falat, ahogyan a márka különböző modelljeire rápillantó emberek között is jóval több zavaros tekintetet vélhetünk felfedezni, mint megvilágosodott szempárt. A vadonatúj Rexton már csak a méretei miatt is felhívja magára a figyelmet, így bőven volt alkalmam tapasztalni, hogy ki hányadán áll a legjobb SsangYonggal – de ne aggódjanak, az autó képességeit is alaposan próbára tettem mindeközben.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


SsangYong Korando 2.2 e-XDI teszt - Csak semmi fekete mágia

autopult.hu :: Akárhogy nézzük, ma már a csapból is SUV-k folynak, a 2010-es évek divatőrülete eleddig, úgy néz ki, megállás nélkül tombol. Mindeközben azonban ezeknek az autóknak a java része már csupán küllemében hordoz az aktív életmódra utaló jeleket, valódi képességeknek tehát egyre jobban híján vannak a szóban forgó modellek. Üde kivételként azonban vendégeskedett szerkesztőségünk garázsában egy olyan hobbiterepes, amely még nem vetette le magáról a terepjárás feladatát.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Elég beteg a SsangYong márkakupa

autonavigator.hu :: Új-Zéland finoman szólva is érdekes hely. Most megmutatjuk, hogy nem csak gyönyörű helyszínei miatt érdemes róla beszélni. A SsangYong márka talán megvan mindenkinek, és a márkakupa?

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Klasszikus terepjáró maradt a SsangYong Rexton

autonavigator.hu :: Alvázkeret, diffizár, mégis egy sor sofőrsegéd és 9,2 colos infotainment az új, 4,8 méteres Rextonban. Mi van veled SsangYong?

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Végre minden szögből megcsodálhatjuk az új SsangYong Rextont

autopult.hu :: Néhány képet már korábban láthattunk a Ssangyong zászlóshajójának most bemutatkozó új generációjáról, amely a hagyományos erősségeket (térkínálat, terepjárási képességek) modernebb technológiával egyesíti. Az új Rexton alapjaiban változatlan maradt, miközben minőség tekintetében előrébb lépett.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Hétszemélyes SUV koncepció a SsangYongtól

autonavigator.hu :: 2020 előtt érkezhet a SsangYong hétszemélyes városi terepjárója. Kezdetben egy dízel és egy benzines alkotná a motorpalettát.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Újabb koncepcióval készül Genfre a SsangYong - jön a XAVL

autopult.hu :: A SsangYong az utóbbi pár évben rengeteg koncepciót mutatott már meg nekünk, és az idei Genfi Autószalonon sem lesz ez másképp. Tavaly a Rexton utódjának előfutárát vitték el Párizsba a LIV-2 képében, amelynek szériagyártású verziója ígéretük szerint hamarosan megérkezik. Ezúttal a 2015-ös XAV tanulmányhoz nyúltak vissza, és XAVL néven alkották meg annak továbbgondolt változatát – az újdonságról pedig néhány rajzot is megosztottak velünk a bemutató előtt.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Egyterű lakóautó – ilyet is tud a SsangYong Rodius

autonavigator.hu :: A SsangYong legnagyobb típusából építettek lakóautót, méghozzá úgy, hogy kívülről nem is látszik rajta. Kár, hogy itthon nem árulják a Rodiust.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Fényűző szabadidő-autót villantott a SsangYong

autonavigator.hu :: Tanulmányautót mutatott a koreai SangYong a Párizsi Autószalonon, a LIV-2 egészen sorozatgyártáshoz közeli állapotban látható, de még rali Tivolit is mutattak

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Rexton utódjának előfutárát viszi el Párizsba a SsangYong

autopult.hu :: Egyre közelebb a Párizsi Autószalon, aminek köszönhetően egyre több gyártó fedi fel, hogy mire is számíthatunk majd tőlük a seregszemlén. Habár a SsangYong modellkínálata szűkösebb az átlagnál – köszönhetően annak, hogy kizárólag crossoverekkel és terepjárókkal foglalkoznak –, így is igyekeznek minden nagyobb rendezvényre elhozni valami újdonságot, még ha csak egy koncepció képében is. Így lesz ez idén is, ugyanis érkezik a LIV-2 tanulmány.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Három év alatt három új modellel jön a SsangYong

autopult.hu :: Habár Magyarországon még mindig sokan furcsán néznek a SsangYong márkanév hallatán, a dél-koreai, SUV-kra szakosodott gyártót egyre többen ismerik itthon is. A vállalat pedig folyamatosan igyekszik növelni az eladásokat, amit új modellekkel és egyre jobb minőséggel szeretnének elérni – a Tivoli például már tesztjeinken is bizonyította rátermettségét. A következő néhány évben a gyáriak több újdonsággal is meglepnek majd minket.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Lekapják a tetőt a SsangYong Tivoliról?

totalcar.hu :: Kabriót csinálna kis SUV-jából a SsangYong. A hétüléses XLV után ezzel három szegmenst fedne le a Tivoli , amiből egyelőre nem lett tömegmodell.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Két új crossoverrel készül Genfre a SsangYong

autopult.hu :: A Genfi Autószalon megnyitójáig alig két hét van hátra, így nem csoda, hogy napról napra hallhatunk újdonságok érkezéséről. A buliból pedig a kizárólag terepesekkel foglalkozó SsangYong sem szeretne kimaradni, ráadásul a dél-koreai gyártó rögtön két friss modellt is elvisz a svájci seregszemlére – igaz, az egyiket egyelőre csak koncepció formájában.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI teszt - Én is itt vagyok!

autopult.hu :: A kisméretű SUV-k szegmense az utóbbi időben hirtelen megduzzadt, s olyan résztvevő márkákkal gazdagodott, akik korábban nem is próbálkoztak ezen a területen. Épp ezért vannak, akik lentről építkeznek, ahogy tette azt például az Opel a Mokka esetében , míg mások, például a SsangYong felülről, a terepjárós tapasztalatukat kihasználva léptek egyet lefelé – így született meg a Tivoli üde színfoltként begurulva szerkesztőségünk garázsába.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Upsizing – új, nagyobb motorral frissült a SsangYong Korando

autopult.hu :: Nem kicsit lepett meg minket a SsangYong közepes méretű crossover modelljének a frissítéséről szóló hír, amikor a hajtásláncokhoz értünk: miközben a mai világban rendszerint egyre kisebb motorokról hallhatunk, a koreaiak egy huszárvágással szakítottak a trendekkel, és a divatnak megfelelő downsizing helyett az upsizing, vagyis nagyobb hengerűrtartalom mellett döntöttek.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook SsangYong Tivoli 1.6 e-XGI teszt - Meglepetés

autopult.hu :: A koreai székhelyű, különféle terepjárók és crossoverek gyártására specializálódott SsangYong az elmúlt években több alkalommal is jelezte az autóiparnak, hogy érdemes komolyan venni a céget. Hozzátennénk, hogy távol-keleten és a hazai, koreai piacon így is komoly sikereknek örvend a márka, azonban a vezetőségnek ennél nagyra vágyóbb tervei vannak, történetesen többek között Európába is be szeretnének törni, mégpedig jól látható darabszámokkal.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Kis crossoverrel nagyban - érkezik a SsangYong Tivoli

autopult.hu :: Dél-Korea legrégebbi autógyártója átfogó terveket szövöget a piac meghódítására. A főként terepes modelleket gyártó SsangYong következő nagy dobása a Tivoli szabadidőautó, amellyel nagy népszerűségnek örvendő kategóriát céloz meg.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Első fotókon a SsangYong Tivoli

autonavigator.hu :: Euro6-os motorokkal jön jövőre a kisméretű crossoverek szegmensébe a SsangYong Tivoli.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Új fronton támad a SsangYong – érkezik a Tivoli városi crossover

autopult.hu :: A koreaiak legnagyobb terepjárógyártó vállalatát, a SsangYong-ot érdemes komolyan venni, a távol-keletiek ugyanis egyre szélesebb fronton kívánják lefedni a piacot. Ráadásul a gyártó egyre többet költ fejlesztésre, amit kiváló formatervekkel fejel meg, így biztosan szép jövő előtt áll a cég.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Koncepció, de jó: SsangYong XLV hétüléses hibrid

autonavigator.hu :: Néhány fotón már a Genfi Autószalon előtt látható volt a SsangYong XLV koncepciómodell. Most már adataival is ismerhető, még mindig érdekes és ígéretes.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook SsangYong Korando 2.0 e-XDI AWD teszt - Javára változott

autopult.hu :: A koreai SsangYong márkanév mind a mai napig sokak számára hangzik ismeretlenül, ugyanakkor érdemes tudni, hogy a terepjárókra specializálódott cég immár kereken 60 éve van a szakmában. A globális terjeszkedés persze nem könnyű feladat, és a SsangYong korábbi modelljei nem is szolgáltak rá feltétlenül a világhírre, nemrégiben azonban változott a helyzet: egy nagy tőkeinjekciót kapott a fejlesztés a koreaiaknál, és a márka méretéhez képest globálisan igazán nagyravágyó terveket tűzött ki.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


SsangYong XLV: izgalmas hétüléses kompakt SUV Genfre

autonavigator.hu :: A SsangYong hétüléses és "izgalmas" formájú szabadidő-autót készít a Genfi Autószalonra.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Jövőre Juke-konkurenst mutat be a SsangYong

autopult.hu :: A SsangYong nem tétlenkedik, és elárulták, hogy a jövő tavasszal esedékes Genfi Autószalonon új szériagyártású modellel fognak előrukkolni. A márka arculatát követve természetesen ebben az esetben is egy crossoverről beszélhetünk.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Angliában új néven jelent meg a friss SsangYong Rodius

autonavigator.hu :: Nagy-Britannia 52 márkakereskedésében már kapható a megújult SsangYong Rodius egyterű. Az ott Turismo néven forgalmazott, nálunk csúnyának nevezett formavilága miatt nem népszerű autó ugyanolyan hatalmas, mint elődje, a Rodius.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook