SuzukiRészletek a Toyota és a Suzuki együttműködéséről

formula.hu :: A világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártójának tartott, a környezetbarát hibrid elektromos (HEV), plug-in hibrid elektromos (PHEV), akkumulátoros elektromos (BEV) és hidrogén üzemanyagcellás elektromos (FCEV) meghajtások mellett a mesterséges intelligencia, a robotika és az önvezető autózás területén is vezető fejlesztőnek számító Toyota, és a kisautó szegmensben a világ egyik legjobbjának számító, emellett pedig a Toyotához hasonlóan az offroad autók fejlesztésben is rendkívüli tapasztalatokkal rendelkező Suzuki bejelentették, hogy korábbi megállapodásuknak megfelelően kidolgozzák az új területeken való konkrét együttműködés lehetőségeit. A két vállalat 2017. február 6-án írt alá szándéknyilatkozatot az üzleti partnerkapcsolatról, és azóta meg is állapodtak bizonyos közös tervekről.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Suzuki autókat szerelnek össze a Toyota brit üzemében

novekedes.hu :: A Toyota és a Suzuki bejelentette: megállapodást kötöttek a világ különböző pontjain működő kapacitásaik megosztásáról. Ennek egyik eleme, hogy a Toyota egyik angliai üzemében, Burnaston-ban hibrid autók készülnek a Suzuki részére, olvasható a bbc.com hírportálon.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Megérkeztek a Toyota és a Suzuki együttműködésével kapcsolatos első konkrétumok

autosforum.hu :: A Toyota, és a kisautó szegmensben a világ egyik legjobbjának számító, emellett pedig a Toyotához hasonlóan az offroad autók fejlesztésben is rendkívüli tapasztalatokkal rendelkező Suzuki bejelentették, hogy korábbi megállapodásuknak megfelelően kidolgozzák az új területeken való konkrét együttműködés lehetőségeit.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Suzukié lenne a legjobb autó az egész világon?

autopro.hu :: A vadonatúj Jimny a 2019-es Világ Év Autója verseny (World Car Awards WCA) Városi autó és Dizájn kategóriáiban is az első három helyezett között szerepel. Ezzel a Suzuki az egyetlen márka, amely három egymást követő évben is bekerült a legjobb városi autók dobogósai közé.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Törvénytelen a Suzuki-bérmegállapodás? - Megszólalt a cég

napi.hu :: A magyar Suzuki lenyilatkozta, hogy megállapodott a bérekről, ám ezt ilyen formában a Munka törvénykönyve (Mt.) nem engedi, hiszen üzemi tanáccsal bérrel kapcsolatban nem lehet megállapodni - figyelmeztette lapunkat Neupor Zsolt, munkajogász. A vállalat szerint azonban ez az eljárás évtizedek óta eredményesen és hatékonyan működik náluk.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Rangos díjra jelölték a Suzuki Jimny-t

jarmuipar.hu :: A Suzuki Jimny a 2019-es Világ Év Autója verseny (World Car Awards WCA) városi autó és dizájn kategóriáiban is az első három helyezett között szerepel. Ezzel a Suzuki az egyetlen márka, amely három egymást követő évben is bekerült a legjobb városi autók dobogósai közé.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Toyota és a Suzuki együttműködés - első konkrétumok

autoszektor.hu :: A  Toyota, és a kisautó szegmensben a világ egyik legjobbjának számító Suzuki bejelentették, hogy kidolgozzák az új területeken való konkrét együttműködés lehetőségeit. A két vállalat még 2017. februárjában írt alá szándéknyilatkozatot az üzleti partnerkapcsolatról, és azóta meg is állapodtak bizonyos közös tervekről.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Autókat gyárt majd egymásnak a Toyota és a Suzuki

portfolio.hu :: Egyre szorosabb az együttműködés a Toyota és a Suzuki között, a két japán gyártó Indiában és Európában is megosztja majd technológiáját....

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Futószalagon készülnek a 2019-es Suzuki Swift Sport versenyautók

formula.hu :: Parc Fermé: Futószalagon készülnek a 2019-es Suzuki Swift Sport versenyautók

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Toyotákat árulhat a Suzuki Európában

totalcar.hu :: Közzétették a Toyota és a Suzuki együttműködésének részleteit. A legtöbb közös projekt Indiában indulhat el, de Európában is segíti egymást a két japán autógyártó.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Suzukis gázolt biciklist Debrecenben

civishir.hu :: Súlyosan megsérült a kerékpáros.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Corolla kombi és Rav4 alapú hibridet kap a Suzuki Európában

automotor.hu :: Hibrid hajtású autókat ad a Suzuki turbómotorokért cserébe a Toyota.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Jubilál a Magyar Suzuki: elkészült a félmilliomodik esztergomi Vitara

jarmuipar.hu :: Mérföldkőhöz érkezett a Magyar Suzuki Zrt.: legördült a félmilliomodik Vitara az esztergomi gyártósorról. A 2015 tavaszától Esztergomban gyártott, 2018 szeptemberében megújult modell a vállalat valaha volt legnagyobb sikere, egyúttal a hazai vásárlók első számú kedvence: évről évre toronymagasan vezeti a személygépkocsik újautó-eladási listáját.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Elsodorta az úttestre figyelmetlenül kilépő férfit a Suzuki

baon.hu :: Agyrázkódás gyanújával és karsérüléssel szállították a mentők a bajai kórházba azt a férfit, aki vasárnap este hat óra tájban figyelmetlenül lépett az úttestre Érsekcsanádon és egy érkező Suzuki elsodorta.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Már félmillió Vitara készült Esztergomban

delmagyar.hu :: Mérföldkőhöz érkezett a Magyar Suzuki Zrt.: legördült a félmilliomodik Vitara az esztergomi sorról. A 2015 tavaszától hazánkban gyártott, tavaly szeptemberben megújult modell itthon vezeti a személygépkocsik újautó-eladási listáját.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Rekordot döntöttek az esztergomi Suzuki-gyárban

infostart.hu :: Elkészült a félmilliomodik Vitara, ilyen gyorsan még egyik modell sem érte el ezt a határt.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Jubilál a Magyar Suzuki: elkészült a félmilliomodik esztergomi Vitara!

autosforum.hu :: Mérföldkőhöz érkezett a Magyar Suzuki Zrt.:legördült a félmilliomodik Vitara az esztergomi gyártósorról.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Óriási sikert ért el Magyarország kedvenc autója

vezess.hu :: 2015 tavaszán indult a Vitara hazai gyártása, most pedig elkészült a modell félmilliomodik példánya a Suzuki esztergomi gyárában. Fontos mérföldkőhöz érkezett ezzel a magyar vállalat, hiszen ez az első modell, amelyből ilyen rövid idő alatt ekkora mennyiséget gyártott. A két korábbi kedvenc, az SX4 és az újabb generációs Swift sem érte el a félmilliós darabszámot, pusztán megközelítette azt. A Vitara 2017 után a 2018-as esztendőben is az újautó-eladási statisztikák élén végzett: tavaly 11 127 darabot értékesítettek belőle. A Magyar Suzuki által gyártott félmillió Vitarából 31 658 darabot regisztráltak Magyarországon, míg a többit nemcsak Európába, hanem például a Dominikai Köztársaságba, Guatemalába vagy a Csendes-óceán délnyugati részén található Vanuatu szigetére exportálták.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Félmillió Suzuki Vitara Esztergomból

vezess.hu :: Ruska Viktória megjegyezte, ez az első modell, amelyből négy év alatt ekkora mennyiséget gyártottak, az SX4 és az újabb generációs Swift is csak megközelíteni tudta a félmilliós darabszámot. A Vitara első generációja 1988-ban jelent meg. A negyedik generáció gyártása 2015 tavaszán indult Esztergomban, ennek a modellnek már a fejlesztéséből is kivették a részüket a magyar szakemberek, a prototípust szinte teljes egészében Magyarországon véglegesítették. A modell 2018 szeptemberében megújult. A Magyar Termék Nagydíjjal és Innovációs Nívódíjjal jutalmazott Vitara 2017 után a 2018-ben is az újautó-eladási statisztikák élén végzett, tavaly 11 127 darabot értékesítettek belőle. A Magyar Suzuki félmillió Vitarájából 31 658 darabot regisztráltak Magyarországon, a többit Európába és Európán kívülre exportálták. Jutott belőle még a Dominikai Köztársaságba és Guatemalába is. A 2017-es pénzügyi évben a

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ő lehetne itt a Tesla rémálma

totalcar.hu :: A Suzuki Vitara és a használt német prémiumok országából nehéz ezt átérezni, de a nyugati újautós piacot komolyan felizgatták a kis villanyos prémiumok. Ennek élmeccse egyelőre két olyan márka között alakul, amelyek nevéről az ezredfordulón még egy feltaláló és a sportos Volvók jutottak eszünkbe.  

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Ezek az autók ártanak a legtöbbet Európának

vezess.hu :: 2014 óta nem volt ilyen magasan az európai újautó-piac átlagos CO2-kibocsátási indexe. A romló tendencia egyértelműen a dízelek kegyvesztetté válásának, illetve a szabadidőjárművek térnyerésének tudható be. A luxusautók és a kompakt buszlimuzinok kivételével minden szegmensben romlott a szén-dioxid-kibocsátási index. Előbbi a plug-in hibrid és villanyautóknak tudható be, utóbbi meg leginkább annak, hogy ilyen autók egyre kevésbé léteznek. A húsz legnagyobb darabszámban eladott autómárka eredményeit elnézve szomorú, hogy mindössze öt márka (Toyota, Nissan, Suzuki, SEAT és VW) tudta csökkenteni flottaszintű súlyozott CO2-átlagát. A legnagyobb fejlődést a Nissan mutathatja fel, nyilván a Leaf iránti növekvő kereslet miatt. Ugyanakkor mérföldkőhöz érkezett Európa: most először fordult elő, hogy egy autómárka CO2-kibocsátása 100 g/km alá csökkent. Az eredményt a Toyota könyvelhette el, a márka eladásaiból közel 50 százalékot kitevő hibridek megtették a hatásukat.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Elektromos Suzuki Wagon R 3,2 millió Forintért?

e-cars.hu :: Az itthon is ismert Suzuki Wagon R Indiában születhet újra, elektromos autó formájában!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Reagált a Suzuki a kirúgott szakszervezetis ügyében

totalcar.hu :: A lényegről pont nem beszéltek, de reagált a Suzuki a gyár parkolójában múlt héten alakult szakszervezet, illetve az annak titkárául választott alkalmazottuk gyors kirúgása ügyében. A vállalat álláspontja szerint a munkavállalók és a munkáltató közti egyeztetéshez az üzemi tanács megfelelő fórum, nem a szakszervezet.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Megjött az új Subaru Legacy

totalcar.hu :: Valahogy úgy újul meg a Legacy, ahogy egy generációval ezelőtt a Suzuki Swift : mindent kicseréltek rajta és benne, de a formatervet épp csak módosították. Hogy ez miért jó, az nehezen érthető, hisz az új autó kifejlesztése ettől még nem lesz olcsóbb, viszont a figyelmet felhívni a modellváltás tényére csaknem lehetetlen.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook